Bryggeriet Åben indstillet til Årets Danske Bryggeri 2023

Nyhed

Bugtens Bryghus indstillet af Fjerritslev

”Lokal og bæredygtig produktion af de bedste råvarer, " mener Lokalafdeling Fjerritslev og indstiller Bugtens Bryghus til Årets Danske Bryggeri 2022


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Fjerritslev har indstillet Bugtens Bryghus.

 

Lokalafdeling Fjerritslevs indstilling lyder

”Lokal og bæredygtig produktion af de bedste råvarer. I samarbejde med Skovsgård hotel bliver mæsken fra produktionen brugt i bagværk, det bagværk der ikke sælges kommer tilbage til bryghuset og erstatter en del af malten.”

 

”Bugtens Bryghus har stort fokus på bæredygtighed og introducerede deres ’Overskuds’-øl, hvor en del af malten erstattes af overskudsbrødet fra Skovsgård Hotel.”

Lokalafdeling Fjerritslev anbefaler

"Den kloge mand" på bourbon whisky fad

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Bugtens Bryghus
Årets Danske Bryggeri 2022 Årets Danske Bryggeri
DØE Fjerritslev

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere