Uddeling af Ølmærker 2024

Nyhed

Halsnæs indstiller Flying Couch Brewing

”Det er et bryggeri, man ikke kan komme udenom, når man skal nævne bryggerier, der går nye veje og med nye smage."


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Halsnæs har indstillet Flying Couch.

 

Lokalafdeling Halsnæs’ indstilling lyder:

”Vi indstiller bryggeriet, fordi Peter Sonne gennem mange år har arbejdet for det gode øl og smag. Først lokalt her i Halsnæs og senere på andre bryggerier og nu gennem de sidste mange år i eget bryggeri.”

 

”Det er et bryggeri, man ikke kan komme udenom, når man skal nævne bryggerier, der går nye veje og med nye smage. De er aldrig bange for at lave nye øl og gerne med kant. Inde i et industriområde i Københavns Nordvest finder man denne oase med gård, bænke og scene, hvor der om sommeren ofte er musik. Man finder bryggeriet repræsenteret ved mange festivaler og ølevents, og selvfølgelig var de også med på Verdens største virtuelle ølsmagning i maj i år med deres Black Ice.”
 

Lokalafdeling Halsnæs anbefaler

Black Ice: Imperial Stout


 
Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Året Danske Bryggeri
Flying Couch Brewing
DØE Halsnæs

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere