Vrå Bryghus: Kandidat til Årets Danske Bryggeri 2023

Nyhed

Bad Seed får indstillinger på tværs af landet

Bad Seed Brewing Company er indstillet af både Aabenraa, København Nord, Aalborg, Slagelse og Randers til Årets Danske Bryggeri 2023


Del nyhed :

Bad Seed Brewing har vakt glæde på tværs af landet og høster derfor både en indstilling fra Aabenraa og København Nord. 

 

Lokalafdeling Aabenraa havde Bad Seed Brewing med til en smagning tilbage i april, som gjorde, at lokalafdelingen fik øjnene op for bryggeriet:

 

"Bryggeriet brygger øl af utrolig høj kvalitet og favner let drikkelige øl som pilsner og classic, men de har også de nørdede øl med smæk på smagen."

Lokalafdeling Aabenraa anbefaler

Good Morning, Vietnam. En utrolig afbalanceret sød stout med bløde smagsnoter af kaffe, lakrids og vanilje.

Også Lokalafdeling København Nord er glade for det nordjydske bryggeri:
"Bad Seed Brewing har et bredt varieret udvalg af både klassiske gamle stilarter og de nyere mere hypede stilarter."

 

"De har skabt opmærksomhed på det brede udvalg, der findes inde for øl, samtidigt med at de er kommet ud over lokalområdet"

København Nord anbefaler

Neu Pilsner – en rigtig dejlig øl af den traditionelle type.


Lokalafdeling Aalborg samler på argumenterne

"Bad Seed Brewing udviser nytænkning inden for ølbrygning og nye øltyper. Og de er gode til at gøre opmærksom på bryggeriet især i det nordjyske men også i det øvrige land. Laver gode arrangementer."

 

"Bad Seed Brewing producerer generelt (og med stor passion) rigtigt lækkert øl i alle stilarter. Jeg har bemærket at de er kommet ind på flere restauranter og barer og det er skønt og positivt. e er aktive i lokalområdet og samarbejder med Restaurant Emil."

 

"Bad Seed Brewing har udvidet på medarbejdersiden, og ansat nogle fantastiske bryggere, og det har gjort, at de er blevet mere synlige så mange flere kan få øje på dem og smage deres lækre øl. Derudover har Danish Beer Bloggers peget på dette nordjyske bryggeri som landets bedste i 2022, og det var fuldt fortjent. Samtidigt blev deres Bourbon Barrel Aged Colossus udnævnt som Årets øludgivelse."

 

Lokalforening Aalborgs medlemmer har også nævnt følgende stikord:

  • Til stadighed lavet nye fede øl
  • Fået et meget bredere øludvalg
  • De har taget nye (for dem) øltyper på programmet
  • De har givet os friskbrygget øl
  • Yderst hæderligt godt lokalt brygget øl!
  • Super gode til IPA og nyfortolkninger afbrydelse klassiske øl.

 

"Et ekstra plus ved Bad Seed Brewing," slutter Lokalafdeling Aalborg, "er, at de afvikler Bad Seed Beerfest hvert år og ved den lejlighed hiver de en stor del af deres dygtige konkullegaer til Aalborg – det er i sandhed en fest og en begivenhed, som er med til at markere Nordjylland på ølkortet."

Lokalafdeling Aalborgs medlemmer anbefaler

  • Colossus Colossus Bourbon Barrel Aged
  • Barrel aged Good Morning Vietnam
  • Adambier
  • Slice of sunshine

Og et medlem tilføjer: "De laver masser af lækre øl, men jeg indrømmer, at jeg længe har været allermest begejstret for deres Lazarus IPA Neu Pilsner og Classic."

Lokalafdeling Slagelse indstiller også Bad Seed Brewing

"Bad Seed har leveret ipa og pilsner i topklasse og har for alvor fået den moderne west coast ipa på kortet. De har desuden et lækkert lineup af klassiske ølstile og et fantastisk Tiney Batch projekt, hvor de leget med de mørke øl, i både almindelige og fadlagrede udgaver og så har de tilmed smidt en dansk udgave af en Adamsbier på banen."

 

"Der er fuld fart på med både nye og gamle stilarter. Det kan vi godt lide samt deres lancering af deres Barley Wine, Bourbon Barrel Aged Colossus."

Lokalafdeling Slagelse anbefaler

Slice of sunshine som er deres oplæg på en moderne West coast ipa.

Lokalafdeling Randers kan lide deres "sorte øl"

"Bad Seed Brewing er indstillet, fordi deres fokus ikke kun er IPA'er men i særdeleshed også undergærede øl. Samt at de laver en hel del gode 'sorte' øl. Medlemmerne i Randers satte hurtigt 'gode sorte øl' som deres første kommentar på dem.

"De har især gjort sig bemærket det seneste år med deres beer fest, men også deres titel Årets Bryggeri 2022, som blev afholdt i starten af året af Danish Beer Bloggers."

Lokalafdeling Randers anbefaler

Neu Pilsner er bare en super god traditionel pilsner.

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Bad Seed Brewing
DØE Aabenraa
DØE København Nord
Årets Danske Bryggeri 2023
DØE Aalborg
DØE Randers
DØE Slagelse

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere