Uddeling af Ølmærker 2024

Nyhed

Kompromisløs øl: Halsnæs indstiller Gamma Brewing Co.

"I et virvar af nye danske øl, så skuffer øl fra Gamma bare aldrig, og det er et pejlemærke for god kvalitet."


Del nyhed :

I jagten på Årets Danske Bryggeri 2023 er lokalafdeling Halsnæs søgt mod syd mod Herlev lige vest for København, hvor Gamma Brewing Co. har til huse.

 

Lokalafdeling Halsnæs fortæller:

“Gamma er i skarp konkurrence med flere andre bryggerier, men de laver kompromisløs øl med gode råvarer, og har bare et solidt og rigtigt højt bundniveau,” indleder lokalafdeling Halsnæs deres indstilling med.

 

“I et virvar af nye danske øl, så skuffer øl fra Gamma bare aldrig, og det er et pejlemærke for god kvalitet.”

 

"Gamma Brewing Co. har været med til at forme det danske øllandskab, og har samtidig været med til at sætte Danmark på det internationale ølkort."

 

“De formår at sætte dansk mikrobryg på verdenskortet. Senest er vi stødt på bryggeriets øl i Budapest, hvor de havde haner på flere udskænkningssteder,” lyder det videre i indstillingen. 

Lokalafdeling Halsnæs anbefaler

Big Doink er en klassiker ud over det sædvanlige, og nu har den fået en hel Doink-familie at dykke ned i: Little Doink, Doink, Big Doing og Bigger Doink. IPA i flere styrker.

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen. 

LÆS OGSÅ:
Årets Danske Bryggeri 2023
Årets Danske Bryggeri
Gamma Brewing co
DØE Halsnæs

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere