Smag på fremtiden: Ølfestival 2024 i København

Nyhed

Billetsalget til Ølfestival 2023 er startet

I 2023 vil der både være mulighed for at købe session- og heldagsbilletter. Og er du medlem får du 75 kroner i rabat


Del nyhed :

Danske Ølentusiaster glæder sig til igen i 2023 at byde entusiaster, nørder, nybegyndere, bryggere og alt derimellem inden for i Lokomotivværkstedet i København til Ølfestival fredag og lørdag d. 12. og 13. maj 2023.

 

Det vil som de sidste par gange være med to sessions pr. dag, men vi vil som noget nyt også tilbyde heldagsbilletter. På den måde er dem, som kommer langvejs fra ikke så bundet af tidspunktet for hver session. Dog vil der stadig være en times pause mellem de to sessions, hvor alle skal være ude af hallen. På den måde sørger for friske forsyninger og fornyet energi til udstillerne og alle de frivillige. Men skynd dig, hvis du skal have en heldagsbillet. Der er kun sat 1000 til salg.

 

Køb billet med medlemsrabat

Alle medlemmer af Danske Ølentusiaster får 75 kr. i rabat, når de køber billet til Ølfestival 2023. Rabatten gælder også for køb af både en fredags- og en lørdagsbillet. Den dur dog kun én gang til hver dag. Du vælger bare at købe medlemsbillet, og du vil derefter blive bedt om at indtaste dit medlemsnummer og dit mobilnummer (OBS: Du skal have registreret nummeret på dit medlemskab).

 

Med medlemsrabatten på køb af billetten kan der ikke længere hentes gratis smagspoletter i medlemsservice, da vi har konverteret rabatten til at sænke billetprisen.

 

Er du endnu ikke medlem af Danske Ølentusiaster, så kan du købe medlemskab samtidig med, at du køber din billet. På den måde får du både 50 kroners rabat på medlemskab og 75 kroners rabat på ølfestival-billetten.

 

Køb af stand åbner den 3. oktober, og vi byder denne gang både bryggerier – danske og udenlandske – samt håndbryggere velkomne. Er du interesseret i at købe en stand på Ølfestivalen, så kontakt festivalkoordinator Rie Sørensen på sekretariat@ale.dk

Køb billet her
Ølfestival
Ølfestival 2023

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere