Nye kræfter til landsbestyrelsen søges

Danske Ølentusiaster skal finde fem nye medlemmer af landsbestyrelsen inkl. posterne som landsformand og økonomi-ansvarlig.

Den nuværende landsformand, Klaus Rehkopff, har med sine 4 ½ år som landsformand været den længst siddende i foreningens historie. Han siger om sin afgang, at ”det er på tide, at der kommer en ny formand, som kan føre foreningen videre med fornyet energi. Min tid som landsformand har været en stor glæde, men også fyldt med udfordringer på verdensplan, som vores hyggelige forening har skullet navigere i. Jeg glæder mig derfor til at overlade posten til en ny og se, hvordan foreningen kan udvikle sig mange år frem.”

 

En anden af de afgående landsbestyrelsesmedlemmer, Michael B. Andersen, fortæller, at tiden er en hindring for ham, og at det derfor er bedst at overlade pladsen til en anden. ”I ’jobbet’ som landsbestyrelsesmedlem kan du gøre rigtigt mange ting, som har direkte indflydelse på foreningen, men det kræver, at du har tiden til det, og det må jeg bare sande, at det har jeg ikke.”

 

De andre afgående landsbestyrelsesmedlemmer fortæller også, at det er både mangel på tid og kræfter der gør, at de nu går af.

 

Vil du gøre en forskel for din yndlingsforening?

Så er posten som landsbestyrelsesmedlem måske noget for dig. Landsbestyrelsen for Danske Ølentusiaster lægger retningen for foreningen imellem de årlige generalforsamlinger i marts og arbejder tæt sammen med foreningens ansatte, der tager sig af den daglige drift.

 

Bestyrelsesarbejdet indbefatter månedligt møde på Zoom, udvalgsarbejde, møder i lokalafdelinger samt de større møder som generalforsamling, regionsrådsmøde, stormøde osv. I gennemsnit skal man derfor påregne mindst fire timer om ugen – et maksimum, som kun søvn og ambitioner sætter grænser for. Alle medlemmer af Danske Ølentusiaster kan stille op.

 

Er du nysgerrig på at høre mere om landsbestyrelsesarbejdet, så kontakt landsnæstformand Martin N. Diedrichsen på martin.nygaard.diedrichsen@ale.dk for at høre mere om arbejdet og find ud af, om det er noget for dig.

 

Fra venstre: Michael B. Andersen, Allan Jensen, Niels Torm, Cæcilie Morild, Martin N. Diedrichsen, Klaus Rehkopff og Kim Hÿttel.

LÆS OGSÅ: