Dos cervezas por favor

Nyhed

Årsmøde i DØE Herning

Lokalforeningens årsmøde foregik i 24 entusiasters forsamling. De blev godt underholdt til den efterfølgende smagning, hvor Bjarke Overgaard guidede og quizzede forsamlingen igennem ”Kunstner øl”.


Del nyhed :

Generalforsamling i Danske Ølentusiaster Herning

Årsmødet i Danske Ølentusiasters lokalafdeling i Herning foregik tirsdag 4. oktober klokken 19 på Fox and Hounds i Herning. 24 entusiaster deltog til årsmødet og den efterfølgende smagning, hvor Bjarke Overgaard guidede og quizzede os igennem ”Kunstner øl”, hvor øl og musik gik hånd i hånd.

 1. Valg af dirigent
  Søren Kiilerich blev valgt til dirigent.
 2. Formandsberetning
  Det forgangne år bød på månedlige smagninger, der som altid er blevet holdt den første tirsdag i måneden på Fox and Hounds. Dog blev 2022 indledt med en lokal corona-nedlukning, der spændte ben for to smagninger og foreningens planlagte nytårskur. Da det igen var muligt at samles, blev smagningerne genoptaget.
  Oftest har et medlem fra foreningen stået for at præsentere et bryggeri eller et øltema: Bøgedal, Mikkeller, Øl bag jerntæppet (Østeuropa), Øl over grænsen (den dansk/tyske grænse), men der har også været bryggere på besøg: Ølluminati, Mørts.
  Generelt har fremmødet været svingende. Flest besøgende til en smagning var 28, mens vi andre gange blot har været 10-12 stykker. Øllet Dag resulterede heller ikke i noget prangende fremmøde. Vi bliver nødt til at gentænke arrangementet, så vi kan blive mere synlige og bedre besøgt.

 3. Valg af formandHans-Henrik Lærke blev genvalgt

 4. Valg af næstformand
  Morgens Johansen ønskede at træde tilbage som næstformand og give plads til yngre kræfter, som det lykkedes at finde. Knud Anker Daae er ny næstformand.
 1. Valg af kassér
  Klaus Jensen modtog genvalg som lokalforeningens kassér
 1. Valg af revisor
  Henrik Jensen blev genvalgt som lokalforeningens revisor
 1. Valg af bestyrelse
  Foruden Mogens ønskede Søren Kiilerich også at træde tilbage fra bestyrelsen. I hans sted træder Lars Kirkeby. Desuden blev Bjarke Overgaard genvalgt.
  Bestyrelsen består fremover af:
  Hans-Henrik Lærke (formand)
  Knud Anker Daae (næstformand)
  Klaus Jensen (kassér)
  Bjarke Overgaard
  Lars Kirkeby

 1. Eventuelt
  Lokalforeningen fortsætter sine månedlige smagninger, og da kassebeholdningen er på cirka 10.000 kroner, giver det mulighed for at lave ekstra øl-arrangement.
  Gode idéer modtages med kyshånd.
  Generelt modtages gode idéer til smagninger, bryggerier, arrangementer og alt muligt andet. Det skal være muligt for alle og enhver at bidrage med indspark, som kan give foreningen nogle gode og velsmagende arrangementer.
Herning
Ølsmagning
Årsmøde

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere