Meny, Søndervig
Mads, der er butikkens Øl & Vand ansvarlige, har taget kædens kurser, blandt andet Øllet's ABC og DAGROFA's Kellner kursus.
I artiklen nedenfor står der bl.a.:
"– I Danmark er Kellner for øllet, hvad en sommelier er for vinen. En uddannet øltjener, som sikkert fører kunden frem til de øl, som passer lige præcis til valg af mad og smagspræferencer, siger konceptchef Rasmus Nielsen."
Ud over denne har han netop også taget en rigtig Sommelier uddannelse inden for øl. Så spørg efter Mads hvis du skal have hjælp til at finde en øl.
"Jeg er altid til at få fat i. Hvis jeg er i butikken, er jeg som regel i afdelingen. Hvis ikke jeg er på lageret efter nogle vare der skal sættes op eller ude for at lave skilte eller andet materiale, til at visualisere noget i afdelingen. Skulle det ske jeg har en fri dag, er jeg altid ved telefonen og min kollegaer ved de kan få fat i mig."
Flere af hans kollegaer skal på kursus til foråret, så der vil sandsynligvis altid ville kunne være en i butikken at spørge til råds inden så længe.