Sour show

Nyhed

Referat (Coronahjælp til danske bryggerier)

Så var turen kommet til den anden virtuelle smagning i Ringsted, hvor det var bestyrelsesmedlemmerne, der selv stod for udvælgelse af øl, oplæg og fremlæggelse via producerede Powerpoint slides.


Del nyhed :

Der var fra starten sat 25 smagskasser til salg for at holde det på et niveau, hvor man kunne se de fleste af deltagerne og hvor alle havde mulighed for at komme til orde undervejs i smagningen. Inden vi gik i gang med smagningen bad vi deltagerne om at skrive ind, hvor mange der deltog i selve smagningen og i alt 54 var fælles om at dele de 25 smagekasser rundt omkring i regionen. Vi havde til denne smagning fået vores regionsformand til at dele eventet med medlemmerne i regionen, hvilket gjorde at vi havde besøg af medlemmer fra Karise over Skælskør og op til Holbæk og det var rigtig godt at stifte bekendtskab med medlemmer fra de andre lokalafdelinger.

Det at bestyrelsen selv stod for udvælgelse, oplæg og fremlæggelse gjorde at vi fik syv helt forskellige oplæg – som efter kommentarerne fra deltagerne gik rent ind på oplevelsesparameteret. Fremlæggelserne omfattede kærlighed til en øltype, personlig oplevelse ved besøg i bryggeriet, vanskeligheder ved det at starte et nyt bryggeri op og hvilke Storm P. evner, der er brug for her. Efter dette gik historien på det at bruge et bryggeri til at give unge en chance i livet, vores yngste mand tænkte tilbage på hjemegnen og fokuserede på øltegnelser såsom IPA, IDA, IBA m.v. Så gik historien på et bryggeri der dels havde vækket gamle øltraditioner i byen til live og hvordan et bryggeri stille roligt kan vokse dels ved bryg af eget øl men også ved at være fantom-bryggeri for andre bryggerier og sidst gik historien på et bryggeri, hvor øl, lokationen og lokalområdet går op i en højere enhed.

Alle havde forberedt sig godt og dette blev også bemærket af deltagerne, som udtrykte glæde over den måde, som oplæggene blev fremført på og der var flere som faktisk efterlyste flere virtuelle smagninger, hvor det personlige kom i højsædet. Vi startede smagningen med Flyvende Sofa, herefter var Fanø for Fa’n på så kom billedforandringsrøret og inden pausen sluttede vi med ”Folk som os”. Som det sidste indslag inden pausen havde Niels Torm fra hovedbestyrelsen bedt om ordet og han fortalte kort om, hvad der rører sig i bestyrelsen. Efter pausen startede vi med de tørstige munkes hovedsæde efterfulgt af genopfindelsen af Buurs øl og sluttede af med slotsejerens legeplads. Det gik alt i alt rigtigt godt og med den første smagnings afstemning i erindring havde vi denne gang prøvet at være lidt pædagogiske og det hjalp – så afstemningen er som følger:

  • Flying Couch Yuzu Rasperry Berliner Weisse 19 stemmer
  • Fanø Bryghus Fanø forår Helles Bock 49 stemmer
  • Caledioskope Harlekinetic Colors NEIPA 71 stemmer
  • People Like Us Sisyphus Indulgense DIPA 81 stemmer
  • Klosterbryggeriet Sorte Alken Dark IPA 46 stemmer
  • Randers Bryghus Midnight Emperor Hybrid IPA og stout 31 stemmer
  • Krenkerup bryggeri Rauchbier Røgøl 27 stemmer

Så dagens vinder blev Sisyphus Indulgense fra People Like US.

Højt Skum!

Referat

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere