
Duften af frisktappet øl breder sig i Esrum, når vi fylder området til randen med klosterøl, mikrobryg og håndbryg. Fyld øldepoterne op med kvalitetsøl, og få en snak med ligesindede ølnørder om smagsnuancer og bryggeteknik. Mød brygmesteren over en smagsprøve på hans – eller hendes – hjemmebryg, slå jer ned på de grønne områder med god mad eller køb det gode øl med hjem.
Mikrobryg, håndbryg og klosterbryg
Mød brygmestrene fra danske nano- og mikrobryggerier. Smag deres øl og få en snak om humle, gær, smagstilsætninger og meget andet. Svinger man forbi håndbryggerne, som Esrum Kloster slår et særlig slag for i år, smager man med garanti noget, man ikke har smagt før! Her kan både den garvede brygger og den nysgerrige ølaspirant blive klogere på typer af øl og selve ølbrygningen. I Klosterøl-afdelingen deler fagkyndige ud af viden og smagsprøver på Klosterøl fra hele verden – Belgiske trappistøl, polsk munkebryg og øl brygget efter historiske opskrifter.