Godt øl til danskerne!

Danske Ølentusiaster

En uafhængig forbrugerorganisation, der arbejder for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl. Vi arbejder for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper, vi oplyser og skaber debat om øl, støtter og stimulerer håndbrygning og dansk bryggekunst, sikrer øl en respektfuld behandling samt varetager ølforbrugernes interesser.

 

Vi repræsenterer danske ølforbrugere i Forbrugerrådet, i Dansk Retursystems kontaktudvalg og i den europæiske ølforbrugerorganisation EBCU, og vi arbejder dermed politisk på både nationalt og internationalt plan for at sikre gode vilkår for ølforbrugere, -producenter, -importører og -forhandlere.

Læs vores vedtægter

Rabatordninger

Med et medlemskort i Danske Ølentusiaster kan du få rabat på mange danske restauranter og barer.

Mød andre ølentusiaster

Danske Ølentusiaster er Danmarks største sociale forening, og hvad kan være mere socialt en at dele godt øl med andre ligesindede.

Ølbrygning

Masser af viden, og andre hådbryggere mødes i Danske Ølentusiaster. Skal du være med?

Læs vores folder

Er du nysgerrig på Danske Ølentusiaster, så kan du læse vores folder her. Læs blandt andet om vores lokalafdelinger, Tour de Biére, Ølsmagninger og meget mere.

Læs mere her

Personligt Medlemskab

Som medlem af Danske Ølentusiaster vil du modtage medlemsmagasinet ØlentusiasteN 6 gange om året. Som medlem får du adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
500 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB

Husstandsmedlemskab

Et Husstandsmedlemskab er for to personer i en fælles husstand. Når den første har meldt sig ind, så logger man på ale.dk og indmelder nummer to i husstanden. Som medlem af Danske Ølentusiaster vil I modtage medlemsmagasinet ØlentusiasteN seks gange om året med posten. Som medlemmer får I adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
700 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB

Ungdomsmedlemskab

Som medlem af Danske Ølentusiaster vil du modtage medlemsbladet ØlentusiasteN 6 gange om året. Som medlem får du adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
275 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB

Ungdomsmedlemskab Husstand

Ungdomsmedlemskab husstand gælder for to personer, hvoraf den ene skal være mellem 18 -25 år. Dette vælges, hvis I er to i samme husstand, som ønsker at blive medlem, og du er den første af jer, som melder sig ind. Derefter indmeldes nummer to. Som medlem af Danske Ølentusiaster vil I modtage medlemsbladet ØlentusiasteN 6 gange om året. Som medlemmer får I adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
400 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB