Ølfestival

KALAS

Kom med, når bryggeriet ÅBEN inviterer til ølfestival i Kødbyen med fri bar 

Efter at have serveret øl til mange tørstige gæster på en udendørs pop-up i løbet af tre somre, kunne ÅBEN sidste år invitere gæsterne indendørs på den nybyggede tank bar og restaurant. Og nu er der mulighed for at komme med endnu længere ind i produktionen, når ÅBEN til september afholder KALAS: ÅBENs egen ølfestival.

 

Smag på øl fra over 20 bryggerier fra både ind- og udland

Kalas betyder gilde og ølfestivalen er navngivet derefter, da man kan forvente en sammenkomst med glade mennesker, højt humør og gode øl. Som gæst får du adgang til at smage på alt det øl du har lyst til fra 20 både danske og internationale bryggerier. Dagen er delt op i to sessioner, hvor du kan købe adgang til enten en enkelt session på 3 timer eller til hele dagen. Du kan bl.a. smage øl fra Mikkeller, GAMMA, Seoul Brewery og mange flere.

 

Med en billet til KALAS kan du som gæst også få et unikt indblik i produktionen og følge med, når alle bryggerierne går sammen og brygger en øl i fællesskab i løbet af dagen. Der vil desuden være mad, musik samt indslag fra flere bryggere, hvor du kan få et endnu større indblik i øllets verden. 

 

Inviterer ind i maskinrummet

Bryggeriet ÅBEN, der sidste år slog dørene op til nyt bryggeri, bar og restaurant, står bag KALAS. ÅBEN er stiftet med en ambition om at skabe oplevelser, der bringer mennesker sammen. Baren og restauranten, der er en integreret del af bryggeriet, giver gæsterne mulighed for at nyde mad og drikke med frit udsyn til bryggeriets store fermenteringstanke. Det er altså tydeligt allerede fra man træder ind hos ÅBEN, at oplevelser er i centrum. Og med KALAS vil de nu invitere gæsterne med endnu længere ind i produktionen og give mulighed for at få et unikt indblik i, hvad der foregår inde bag de blå døre i Kødbyen, når bryggerier og gæster samles til ølfestival lørdag d. 9. september.

Bryggeriliste

Bad Seed Brewing (DK)
Beer Here (DK)
Brewski (SE)
Cascade Brewing (US)
Ebeltoft Gårdbryggeri (DK)
Fanø Bryghus (DK)
Flying Couch (DK)
Gamma (DK)
Hazy Bear Brewing Co (DK)
Hyllie (SE)
LERVIG (NO)
Malbygg (IS)
Mikkeller (DK)
Mikkeller Baghaven (DK)
OY (FO)
Penyllan Brewery (DK)
People Like Us (DK)
Pomona Island (UK)
Seoul Brewery (KR)
Stepping Stone (DK)
To Øl (DK)
Warpigs (DK)
ÅBEN (DK)

 

(for eventuelle opdateringer, tjek Instagram)

Tid og sted

09. september 2023 kl. 11:00

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 350 kr.

Tilmeld arrangement

Køb billet