Ølfestival

Ølfestival 2023

Danske Ølentusiasters årlige folkefest, hvor du kan smage nye og spændende øl fra ind- og udland

Hvad enten du først lige har fået øjnene op for, hvor alsidig en drik øl er, eller du vil udvide din horisont med helt nye eller særlige smagsvarianter, så er der noget for dig på Ølfestival 2023. Du kan smage op mod 1.000 forskellige øl, møde bryggerne bag og ikke mindst opleve den fantastiske stemning, når de unikke omgivelser i det gamle lokomotivværksted i København fyldes med tusindvis af ølglade gæster.

 

Ølfestival 2023 afslutter på fornemste vis Copenhagen Beer Week, som er 9 dage, hvor hovedstaden emmer af øl og hygge, og som skydes i gang med Mikkellers ølfestival og altså afsluttes med Danske Ølentusiasters Ølfestival.

 

Nr. 28 i rækken

Ølfestival 2023 er den 28. Ølfestival afholdt af Danske Ølentusiaster. Selvom det giver en god rutine, så betyder det bestemt ikke, at festivallen ikke udvikler sig. Hvert år forsøger vi at lave en endnu bedre Ølfestival end året før, og 2023 er ingen undtagelse. 

 

Danske Ølentusiasters sekretariatsleder og mangeårig ølentusiast og festivalhaj, Rie Sørensen, har for andet år i træk rollen som festivalkoordinator, og sammen med den øvrige festivalledelse har hun høje ambitioner for årets Ølfestival. At Danske Ølentusiaster kan fejre 25 års jubilæum i år, skal naturligvis også markeres.

 

Det bliver et brag af en Ølfestival, og vi glæder os til at se jer!

Se udstillerne for Ølfestival 2023

Tid og sted

12. maj 2023 kl. 11:00
Lokomotivværkstedet, København

Pris og tilmeldingsfrist

Tilmeld arrangement

Tlf: 45823400 sekretariat@ale.dk Køb billet her