Bliv Medlem

Danske Ølentusiaster er en uafhængig landsdækkende ølforbruger- og interesseorganisation. Formålet med organisationen er at sikre forbrugerne et bredt, varieret og mangfoldigt udbud af såvel øl som øltyper - nu og i fremtiden.

Meld dig ind i Danske Ølentusiaster og støt vores arbejde med at sikre, at den positive udvikling, der har været på det danske ølmarked gennem de seneste 2 årtier, også rækker langt ind i fremtiden. Samtidig får du en række omfattende fordele for dig som medlem.


Smag på øllet

Adgang til ølsmagninger og andre arrangementer over hele landet.

Danmarks Ølmagasin

Få tilsendt vores medlemsmagasin Ølentusiasten seks gange om året.

Rabataftaler

Rabatter på mange barer og i mange ølbutikker, mod fremvisning af gyldigt medlemskort.

Vælg medlemsskab

Personligt Medlemskab

Som medlem af Danske Ølentusiaster vil du modtage medlemsmagasinet ØlentusiasteN 6 gange om året. Som medlem får du adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
500 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB

Husstandsmedlemskab

Et Husstandsmedlemskab er for to personer i en fælles husstand. Når den første har meldt sig ind, så logger man på ale.dk og indmelder nummer to i husstanden. Som medlem af Danske Ølentusiaster vil I modtage medlemsmagasinet ØlentusiasteN seks gange om året med posten. Som medlemmer får I adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
700 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB

Ungdomsmedlemskab

Som medlem af Danske Ølentusiaster vil du modtage medlemsbladet ØlentusiasteN 6 gange om året. Som medlem får du adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
275 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB

Ungdomsmedlemskab Husstand

Ungdomsmedlemskab husstand gælder for to personer, hvoraf den ene skal være mellem 18 -25 år. Dette vælges, hvis I er to i samme husstand, som ønsker at blive medlem, og du er den første af jer, som melder sig ind. Derefter indmeldes nummer to. Som medlem af Danske Ølentusiaster vil I modtage medlemsbladet ØlentusiasteN 6 gange om året. Som medlemmer får I adgang til diverse rabatordninger på køb af øl og hotelophold.
Læs mere

PRIS
400 kr. pr. år
VÆLG MEDLEMSKAB