Ølsmagning

September smagning - Oktoberfest

Vi kommer rundt om stilarten med smagning af både hjemlige, selvfølgelig tyske og andre internationale eksempler inspireret af Oktoberfest bier.

Oktoberfest Efteråret nærmer sig, og dermed er det også tid for de store Oktoberfester i det syd tyske.

Den første oktoberfest så dagens lys den 12/10 1810 på Theresienwiese i München.
De første år havde festen overvejende sportslig karakter. Men allerede i slutningen af det 19. århundrede udviklede festen sig til den nu verdenskendte Oktoberfest.

Den blev forlænget og skulle nu allerede begynde i september. Oktoberfesten varer normalt 16 dage og afsluttes på den første søndag i oktober. Mange folkefester er opstået verden over med udgangspunkt i Oktoberfesten.

Og vi vil da også være med til at se på den særlig fest. Derfor vil vi mødes på Gladsaxe Hovedbibliotek den 12. september kl 19.00, for at smage på den type øl du finder til de tyske oktoberfester.

Albert har lovet at finde ca. 10 forskellige øl vi skal smage med oktoberfest som tema. Hvad han helt finde frem til må du jo komme og smage, men vi kommer rundt om stilarten med smagning af både hjemlige, selvfølgelig tyske og andre internationale eksempler inspireret af Oktoberfest bier.

Prisen for at deltage i denne smagning er 125,- kr, og tilmeldingen lukker den 6/9

Tid og sted

12. september 2023 kl. 19:00
Gladsaxe Hovedbibliotek, Mødelokale 2

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 125 kr.

Tilmeld arrangement

Bliv medlem Login og tilmeld