Bagsværd Vinhandel

Butikken har et bredt udvalg af øl fra danske og udenlanske bryggerier, samtidigt afholder de forskellige arrangementer, hvor ølsmagninger er en af dem. Bagsværd Vinhandel har eksisteret siden 1972 under forskellige ejere og blev i 2007 overtaget af Steve Stusgaard, som den dag i dag ejer butikken.

Butikken har et bredt udvalg af øl fra danske og udenlanske bryggerier, samtidigt afholder de forskellige arrangementer, hvor ølsmagninger er en af dem.
Bagsværd Vinhandel har eksisteret siden 1972 under forskellige ejere og blev i 2007 overtaget af Steve Stusgaard, som den dag i dag ejer butikken.

Butikken er en selvstændig butik, som ikke er en del af nogen kæder, hvilket betyder at de kun køber ind, når dei finder pris og kvalitet i orden. Sagt med andre ord tager de ikke varer ind uden at have prøvesmagt dem. Dette betyder for dig som kunde at du altid kan være sikker på at kvaliteten er i orden .

Butikken har et bredt udvalg af øl fra danske og udlanske bryggerier, samtidigt afholder de forskellige arrangementer, hvor ølsmagninger er en da af dem.

Bagsværd Vinhandel går højt op i service og kender til vigtigheden af at varer leveres til det ønskede tidspunkt.

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor: 10:00–17:30
Fre: 10:00–18:00
Lør: 10:00–14:00
Søn: Lukket

Adresse

Bagsværd Hovedgade 126 c, 2880, Bagsværd
Find vej