Bryggeribustur til Vestjælland
Vi skal besøge:
Ølhunden i Jyderup
Bryghuset skriver på deres hjemmeside:
Ølhunden er et håndværksbryggeri der brygger alt øl på traditionel vis, hvor maskiner er begrænset til pumper og alt andet udføres med håndkraft. Alle øl er omhyggeligt lavet i små bryg mellem 200 og 1000 liter, de er ufiltrerede, upasteuriserede og eftergærede på flasken.
Reersø bryghus i Reersø
Bryghuset skriver på deres hjemmeside:
Vi har til huse i en gammel bindeværksgård. Her brygger vi øl som man gjorde på gårdene i gamle dage med århundrede gamle metoder. Det indebærer bl.a. at ingen af vores øl er kogt og derfor kan kaldes rigtig gårdøl eller raw ale, som man siger i udlandet.
Rødeport i Roskilde
Bryghuset skriver på deres hjemmeside:
For to tidligere håndbryggere er der ingen tvivl: Øllet skal bære præg af at bryggerne har fat i øllet fra start til slut. Der er ikke automatiseret noget og alt brygges fra bunden. Det var den filosofi, der gjorde de to bryggere til Danmarksmestre i Håndbryg i 2016.
Der vil være 5 – 6 smagninger på hvert bryggeri. På Reersø bryghus serveres der udover ølsmagningen en tapas tallerken + en stor fadøl.
Program:
Kl. 10.00 Mødested Hvidovre st.
Kl. 18.00 Hjemkomst Hvidovre st.