Ølsmagning

Gæt en Øl 2024

Mandag den 5. februar skal du smage øl på en anderledes måde! Sanserne skal i brug når man ikke på forhånd ved hvilken øl man smager, og den oplevelse skal du ikke snydes for.

Du kan se tid og sted i faktaboks. Selvom der står 18:30 er der adgang til lokalerne fra kl. 17.30 – og du må gerne medbringe din egen aftensmad, medbring dog selv service. Der er mulighed for at købe madøl / opvarmningsøl på stedet.

 

Vi skal smage 10 forskellige øl(typer), og man skal gætte hvilken øl, der er tale om, ud fra 3 muligheder – lidt som en tipskupon - men man må IKKE helgardere:-)!

 

Deltagerne bliver delt op i hold à 3 personer, som sammen skal finde de rigtige svar.

 

Med andre ord skal man igennem 10 forskellige smagsprøver fordelt på to halvlege. Der er 10 minutter til at smage og bedømme/gætte hver øl, og efter de 5 første smagsprøver bliver der en pause, hvor ”halvlegsresultatet” bliver afsløret.

 

Efter de sidste 5 smagsprøver bliver svarene på disse afsløret, og et vinderhold skal kåres. Hvis flere hold står lige, har vi et ”wildcard”, som man ingen informationer får om, men hvor der skal gættes på fx alkoholstyrke, land, bryggeri osv. Der er selvfølgelig præmier til det dygtigste/heldigste hold, bl.a. kommer holdet gratis med til DM i Blindsmagning lørdag den 6. april i Fredericia – lokalafdelingen betaler for tilmeldingsgebyret.

 

Du behøver absolut ikke være ekspert eller supertrænet ølnørd for at deltage – alle kan være med! Som nævnt bliver man delt op i 3-mandshold, så hvis I allerede nu er 3, som gerne vil deltage sammen, så er der mulighed for at ”smugtræne” – ellers bliver holdene sammensat på dagen.

 

Smagningen starter præcis kl. 18:30, men der er adgang til Marinegården fra kl. 17:30. Kom gerne i god tid, så velkomst, regler og andre praktiske informationer kan overstås inden løjerne går i gang. Medbring gerne lidt aftensmad – husk at medbringe tallerkener og service.

 

Deltagelse i denne smagning koster kr. 120,- pr. person og inkluderer 10 smagsprøver og lidt brød/snacks mellem de forskellige øl. Bindende tilmelding foretages via link i faktaboks senest onsdag d. 31. januar kl. 23.59. Husk at skrive det i kommentarfeltet, hvis du, sammen med 2 andre, allerede har dannet et hold.

Tid og sted

05. februar 2024 kl. 18:30
Brøndby Marineforening, Sognevej 35, 2605 Brøndby

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 120 kr.

Tilmeld arrangement

Bliv medlem Login og tilmeld