Øllets Dag

Øllets Dag 2024 - Rødovre

Traditionen tro har vi – i samarbejde med værtsparret Nete og Denis – inviteret lokale håndbryggere, som præsenterer eksempler på deres høje standard udi kunsten at brygge fantastisk og unik øl i små mængder.

I indkørslen ved siden af baren vil håndbryggerne indrette ”skænkestationen” for hjemmebrygget fadøl, og muligvis har nogle tappet øllet på flasker. Der bliver opstillet borde/bænkesæt rundt omkring, så man kan sidde og snakke med de andre nysgerrige gæster over de gode smagsprøver.

 

Du kan smage øl, som du aldrig har smagt før, og som du med stor sandsynlighed ikke kommer til at smage igen! Der bliver løbende skiftet ud i sortimentet, og ”nye” bryggere skænker og fortæller stolt om deres mesterværker.

 

Øllet kan smages ved køb af ”adgangs-/smagekort” med 5 smagsprøver à 10 cl. for kr. 60,-. Billetterne kan købes i baren (kortbetaling/MobilePay) og i håndbrygger-området udenfor (kun MobilePay). Hundebadets bar har også åbent med et glimrende udvalg af både fad- og flaskeøl. Medlemmer af DØE får 10% rabat på fadøl.

 

Hvis du ikke tidligere har besøgt Det Gamle Hundebad, vil du uden tvivl nyde de hyggelige og kitchede omgivelser og det gode øl fra fad og flaske. Uanset hvad, så glæder vi os til at se så mange som muligt på denne festlige eftermiddag i kvalitetsøllets tegn!

 

Efterlysning

Er du håndbrygger og har hjemmebrygget øl på fustage eller flasker, er du meget velkommen til at kontakte lokalformand Kim Danø på kim.danoe@ale.dk eller tlf. 20932293 (senest 7. august). Man behøver ikke være medlem af Danske Ølentusiaster for at deltage som brygger – spred derfor gerne budskabet til venner og bekendte, som brygger øl derhjemme. Der afregnes kr. 40,- pr. liter forbrugt øl. Vi har Cornelius-anlæg (ball-lock), men du må meget gerne medbringe eget anlæg.

Tid og sted

07. september 2024 kl. 13:00
Det Gamle Hundebad, Rødovrevej 79, 2610 Rødovre

Pris og tilmeldingsfrist

Tilmeld arrangement

Tlf: 20932293 lokalafdeling.roedovre@ale.dk