ÅBEN skal arbejde for de små og mellemstore bryggerier

Nyhed

ÅBEN flytter ind i Carlsberg Byen

Snart kan du nyde en kold øl i den gamle kedelhal


Del nyhed :

Der er fart under ekspanderingen i ÅBEN, der sidste år forstørrede lejemålet i Kødbyen betragteligt og blandt andet også åbnede en stor ølbar i Københavns Lufthavn. Snart åbner de også en bar i Carlsbergbyens historiske kedelhal i København.

 

"Fra vi så lokalerne første gang, har det føles som den helt rigtige næste lokation for ÅBEN. Kedelhallens bevaringsværdige detaljer, som minder om stedets vigtige kulturarv, gemmer på et stykke dansk ølhistorie, vi er beærede over at kunne give nyt liv. De smukke lokaler fortjener at blive fyldt ud af glade gæster, der kan få stillet både tørst og sult med øllet som omdrejningspunkt; og vi glæder os til at byde indenfor meget snart,” udtaler Philip Hulgaard, stifter og direktør i ÅBEN.

 

ÅBEN er ikke de eneste, der ser frem til den nye tilføjelse i Carlsberg Byen. "Vi glæder os meget til, at ÅBEN bringer deres visionære og inkluderende mødested til Carlsberg Byen, og vi kunne ikke se en bedre aktør end dem, slå dørene op på denne centrale placering i bykvarteret i den fredede Kedelhallen. Vi er overbeviste om, at deres åbning kommer til at sætte en streg under, at Carlsberg Byen nu for alvor er åbent for alle, og vi ser frem til det liv, ÅBEN kommer til at tilføje til området," fortæller Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

ÅBEN
Carlsberg Byen

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere