Kolding elsker Stepping Stone Brewing co.

Nyhed

Det Lille Bryggeri er indstillet af fire lokalafdelinger

“Det Lille Bryggeri fortsætter sit utrættelige arbejde for at udvide deres egen – og forbrugernes – horisont for øl-grænser," synes Lokalafdeling Næstved


Del nyhed :

Det Lille Bryggeri er indstillet til prisen som Årets Danske Bryggeri 2022 af Lokalafdeling Næstved, Ringsted og Frederikssund. Det Lille Bryggeri blev kåret som Årets Danske Bryggeri 2020 og fik en flot 2. plads sidste år.

 

Bryggeriet har efterhånden nogle år på bagen, da de havde premiere på deres første bryg på Fynske Øldage tilbage i 2005.

 

Lokalafdeling Næstveds indstilling

“Det Lille Bryggeri fortsætter sit utrættelige arbejde for at udvide deres egen – og forbrugernes – horisont for øl-grænser. Den er ikke fundet endnu så vi kan forventeligt se frem til mange spændende øl og collabs i fremtiden. Især de spændende collabs bliver spændende at følge.”

Lokalafdeling Næstved anbefaler

Frugtsalat på Fanø: En Berliner Weisse med Fersken, Blommer & Mango

Lokalafdeling Frederikssunds indstilling

”Meget innovativt, eksperimenterende, nyskabende, udfordre virkelig ens smagsløg.”

 

”De har fortsat den fantastiske rejse de har været på i mange år.”

Lokalafdeling Frederikssund anbefaler

You Only Brew Twice Barrel Aged: Double mashed Imperial Stout

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes til det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

 

Lokalafdeling Ringsteds indstilling

Forskelighedenheden og mangfoldigheden i øllene, dvs bredden

Vi indstiller Det Lille Bryggeri, da vi mener at efter Rene vandt prisen i 202 har har prøvet og forny sig og genopfinde sig selv. Han har i 2022 brygget utallige collabs med bryggerier fra hele Danmark og er et af de bryggerier der har frigivet flest fadlagrede øl Det fortjener en indstilling til årets bryggeri 2022.

Lokalafdeling Ringsted anbefaler

Black Barrel Project-serien

Lokalafdeling Roskildes indstilling

"Det Lille Bryggeri har, trods sit navn, haft en STOR indflydelse på 'Craft Beer' miljøet også i 2022. Der flyder fortsat en strøm af nye bryg fra Det Lille Bryggeri. Nyfortolkninger af klassikere, men i særdeleshed eksperimenterende kombinationer af nye og fremmede indholdsstoffer. Lakridskonfekt, Popcorn, Skumfiduser, Peppernødder, Kokosmælk, mm. Også en serie på 5 kraftfulde Fadlagrede Imp. Stouts/Quadrubels er netop komme ud fra bryggeriet."

 

"Især må det bemærkes at bryggeriets etiketter indeholder en detalieret beskrivelse af samtlige indholdsstoffer, samt et afsnit med 'noter for nørder', hvor videbegærlige og især håndbryggere kan aflæse bagvedliggende data."

 

"Bryggeriet har deltaget i en lang række samarbejdsbryg – både hjemme og på udebane – og herved bidraget med erfaringsudveksling til stor gavn og glæde for hele den danske Ølverden'. Bryggeren tager aktivt og entusiastisk del i vores foreningsarbejde og har yderligere lanceret et nyt initiativ 'Øl & Debat'. En smagning med debat og et 'Ekspertpanel'. Herved bragt erfaringsudveksling og faglig viden ud til en langt bredere kreds af ølelskere."

 

"Bryggeriet har deltaget i en lang række samarbejdsbryg, både hjemme og på udebane, og herved bidraget med erfaringsudveksling til stor gavn og glæde for hele den danske'Ølverden'".

Lokalafdeling Roskilde anbefaler

Det Lille Bryggeris serie på 5 kraftfulde Fadlagrede Imp. Stouts/Quadrubels

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Årets Danske Bryggeri 2022 Årets Danske Bryggeri
Det Lille Bryggeri
DØE Roskilde
DØE Næstved
DØE Ringsted
DØE Frederikssund

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere