Fire indstillinger til Observatoriet

Nyhed

Jacobi Craft Brew indstillet til Årets Danske Bryggeri

Lokalafdeling Varde indstiller det lokale fritidsbryggeri Jacobi Craft Brew


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Varde indstiller Jacobi Craft Brew.

 

Lokalafdeling Vardes indstilling lyder

”Jacobi Craft Brew har udviklet sig ud over at være et nano bryggeri til at være en moderne brewpub i det vestjyske. Bryggeriet er stadigt et fritidsbryggeri men brygger øl af særdeles høj kvalitet.”

 

”Bryggerne har det seneste år gjort meget ud af at lave nye varianter af deres normale øl. Specielt deres Mr. Oilburner er udkommet i flere fantastiske udgaver som er fadlagret. Men ellers er bryggeriet er godt socialt mødested for en snak om øl, en go smagning, hygge med venner og til tider med livemusik.”

Lokalafdeling Varde anbefaler

Mr. Oilburner og Jingle Balls (Jule øllet)

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Årets Danske Bryggeri 2022
Året Danske Bryggeri
DØE Varde
Jacobi Craft Beer

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere