Nyheder

Nyhed

Alefarm sætter sig på hanerne på ny ølbar i København

Når holdet bag den københavnske ølbar Godt Øl åbner deres nye ølbar Bar’ Godt på Gråbrødre Torv, sætter Alefarm sig solidt på en del af hanerne.


Del nyhed :

For nyligt kunne holdet bag Godt Øl baren på Knabrostræde i København fortælle, at de til august åbner den nye ølbar Bar’Godt på Skindergade ved Gråbrødre Torv. Nu offentliggør Alefarm Brewing så, at de har indgået en stor og fast aftale med den kommende ølbar. Alefarm brygger en fast hus-øl, og levererer faste leverancer af sæsonaktuelle øl.

 

Ifølge Alefarm kommer deres øl til fast at optage mellem 6 og 10 haner på den nye ølbar.

 

"Vi er overmåde spændt på vores kommende samarbejde med Bar'godt. Der er tale om en betydelig portefølje af øl, som vil være at finde på hanerne hos Bar'godt, og dermed reelt tale om et udstillingsvindue for vores øl i København. Udover en fast hus-øl, så vil vi stå for leverancer af sæsonaktuelle øl, fx vores kommende IPA brygget med granskud, som er friskplukket i Greve Skov. I samarbejdet med Bar'godt vil også indgå vores fadlagrede øl og flere andre spændende produktioner fra vores hånd. Vi glæder os meget til august måned!” Siger stifter og administrerende direktør hos Alefarm, Kasper Tidemann. 

Nyhed

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere