Nyheder

Nyhed

Peace, Love og Plads til Alle

Nørrebro Bryghus og AIDS-Fondet indgår partnerskab op til årets Copenhagen Pride


Del nyhed :

AIDS-Fondet og Nørrebro Bryghus har lanceret en ny øl i anledning af Copenhagen Pride. Samarbejdet skal sætte fokus på, at vi skal udfordre os selv, så der kan blive plads til alle.


Summer of Love

Nu kan man endelig mødes ude i solen, på barerne, i lyset og i mørket. Hvor man er klar til en dryppende hed Summer of Love, hvor der er Peace, Love og Plads til Alle. AIDS-Fondet og Nørrebro Bryghus lancerer op til årets Pride i august øllen All Inclusive, der skal starte samtalen om, hvordan vi gør plads til alle uafhængig af hudfarve, kropsmål, alder, seksualitet, kønsidentitet, – og hiv-status. Overskuddet går til AIDS-Fondets arbejde.– Målet er, at vi tænker over, hvem vi vælger til og fra – og hvorfor? Kan vi udfordre os selv og kigge en ekstra gang, inden vi ”swiper væk” eller kigger den anden vej? Vælger vi nogle fra af de helt forkerte grunde? Det vil vi gerne have flere til at tænke over, siger Lars Christian Østergreen, direktør i AIDS-Fondet.


– Med All Inclusive starter vi samtalen om at vise respekt og give andre en fair chance. Jeg er stolt over at være en del af et bryggeri, som tør tage stilling til samfundsmæssige udfordringer og som tager aktivt del i den offentlige samtale om inklusion og diversitet, udtaler adm. direktør Martin Thomsen fra Nørrebro Bryghus.
Samtalestarter – også på etiketten


Inklusion, diversitet, normer og sprogbrug er vigtige samtaleemner frem mod en hverdag, hvor der er plads til alle. Etiketten er derfor også tegnet af Sebastian Soelberg – og der er gjort mange overvejelser for at være all inclusive, også i designet.


– I en tid hvor køns- og identitetsdebatten raser omkring Priden, ville jeg gerne lave en tegning, der favnede hele miljøet – både os kedelige og de mere farverige – en tegning man kan gå på opdagelse i og finde sig selv i – uanset ståsted, udtaler Sebastian Soelberg, der har designet dåseøllen i samarbejde med Nørrebro Bryghus og AIDS-Fondet.
Årets All Inclusive dåseøl, der er en lager på 5,2%, vil blive solgt hos Nørrebro Bryghus og i Nørrebro Bryghus’ webshop, i udvalgte detailbutikker og på barer rundt om i København/Danmark.

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere