Nyheder

Nyhed

Bad Seed Brewing indstillet til Årets Danske Bryggeri 2024

Lokalafdelingerne Sønderborg og Aalborg indstiller Bad Seed Brewing til Årets Danske Bryggeri 2024 for deres innovation og kvalitet


Del nyhed :

Bad Seed Brewing er blevet indstillet til prisen som Årets Danske Bryggeri 2024 af både Lokalafdeling Sønderborg og Lokalafdeling Aalborg. Bryggeriet, der har hjemme i Gudumholm nær Aalborg, har markeret sig med en innovativ tilgang til ølbrygning og evnen til at genoplive glemte øltyper, hvilket har sikret dem en stærk position i både den lokale og nationale ølkultur.

 

Lokalafdeling Sønderborgs indstilling:
Lokalafdeling Sønderborg fremhæver i deres indstilling bryggeriets unikke evne til at kombinere tradition og nytænkning. De lægger særligt vægt på Bad Seed Brewings arbejde med sjældne og glemte øltyper, som Adambier, og deres imponerende “Braufrisch-projekt,” der bringer friskbrygget lagerøl direkte til forbrugerne. Dette projekt viser bryggeriets engagement i at levere øl af højeste kvalitet. Deres innovative tilgang har tiltrukket stor opmærksomhed, ikke kun lokalt, men også på nationalt plan, især med deres populære event “Bad Seed Fest,” som er blevet en vigtig begivenhed i den danske ølverden.

 

Selvom Sønderborg-afdelingen ikke har fremhævet én specifik øl, understreger de, at bryggeriets alsidige portefølje – fra humlede IPA’er til fadlagrede øl som Bourbon Barrel Aged Collossus – er med til at cementere deres position som en af de mest spændende aktører i branchen.

Bad Seed Brewing brygger en lang række højkvalitetsøl i mange stilarter, og de viser en nysgerrighed og nytænkning, som vi værdsætter meget.
- Lokalafdeling Sønderborg

Lokalafdeling Aalborgs indstilling:
Lokalafdeling Aalborg supplerer med en yderligere begrundelse for deres indstilling. De fremhæver Bad Seed Brewing som et yderst innovativt bryggeri, der udforsker både nye og gamle øltyper. Særligt projektet “Braufrisch” imponerer dem – det handler om helt friskbrygget lagerøl, der kan smages på udvalgte barer samme dag, og der kommer en ny variant hvert kvartal. Lokalafdeling Aalborg bemærker også, at dette koncept ikke er set andre steder i Danmark.

 

Derudover roser de bryggeriets brede udvalg af øltyper, herunder IPA, NEIPA, stout (også fadlagrede), samt deres samarbejde med forskellige restauranter i Aalborg, såsom den italienske restaurant Fumo og den anerkendte fiskerestaurant Emil. Bad Seed Brewing har også sat deres præg på den lokale scene med deres egen ølfestival, “Bad Seed Beerfest,” som tiltrækker bryggerier fra både ind- og udland. De har ydermere afholdt arrangementer som fødselsdage på bryggeriet og sjatfester efter festivalen.

 

Hvem skal blive Årets Danske Bryggeri 2024?
Med disse indstillinger fra både Lokalafdeling Sønderborg og Aalborg er Bad Seed Brewing i opløbet til at blive Årets Danske Bryggeri 2024. Afstemningen foregår blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november, og vinderen vil blive offentliggjort i december. Kun bryggerier indstillet af en af foreningens 49 lokalafdelinger kan vinde denne prestigefyldte pris.

For mere information om Bad Seed Brewing og prisen som Årets Danske Bryggeri, kan interesserede besøge Danske Ølentusiasters hjemmeside.

 

LÆS OGSÅ:
LÆS OGSÅ:
Bad Seed Brewing
Årets Danske Bryggeri 2024
Årets Danske Bryggeri
Lokalafdeling Sønderborg
DØE Sønderborg

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere