Kolding elsker Stepping Stone Brewing co.

Nyhed

Bangsbo Brewing Company viser passion og lokalt engagement

Lokalafdeling Frederikshavn indstiller Bangsbo Brewing Company til Årets Danske Bryggeri 2023


Del nyhed :

"Kæresteparret Jannie og Allan åbnede i maj i år deres nanobryggeri Bangsbo Brewing Company med taproom i Søndergade i Frederikshavn. Dog har de en hel del mere erfaring end dette, da de har brugt de seneste godt fire år på at brygge øl hjemme i deres garage. De er to passionerede ølfolk, som har skabt et helt unikt sted med kærlighed til det gode øl. De er altid klar til en fortælling om øllet, og man inviteres gerne med i processen omkring øllets tilblivelse. Trods de stadig er nye på markedet har de allerede en god skare af stamgæster som samles og nyder en af de spændende øl som tilbydes."

 

"Parret supplerer hinanden godt med deres brede smag og ydmyghed for både den letdrikkelige øl samt for deres også mere eksperimenterende tilgang, hvilket også har gjort at de tidligere har vundet flere priser ved Nordic Brew i Frederikshavn samt ved Øllets Dag i Thisted."

 

"De er engagerede i at inddrage lokalmiljøet og har allerede afholdt flere velbesøgte arrangementer. Her kan nævnes at deres release af Mango sour, hvor de i samarbejde med et spisested supplerede øllen med en lækker dessert. Et samarbejde med en lokal kok frembragte et udsolgt arrangement omkring mad og øl, hvor lækre serveringer af begge gik op i en højere enhed."

Lokalafdeling Frederikshavn anbefaler

"Vi bliver simpelthen nødt til at anbefale to helt unikke øl. Bangsbo Brewing Company har lavet så lækker en Altbier med navnet Der Düsseldorfer. En gammel traditionel ølstil som ikke er af finde mange steder. Allan tager bare udfordringen op. Med ydmyghed og stor professionalisme har Allan skabt en fantastisk øl brygget med tyske humlesorter. Masser af rundhed og karamel. Og samtidig traditionel tysk. Et flot stykke håndværk som i særdeleshed er meget anerkendt af frederikshavnerne."

"Trods Allan brygger fantastisk klassisk og traditionel øl, så kan han også se på øllet med et mere eksperimenterende afsæt. Og her er han godt hjulpet på vej af alle Jannies fantastiske idéer. Og ud af det er der kommet en vidunderlig, udfordrende og spændende juleøl. En Berliner Weisse med gløgg. Gløgg Sour er helt unik. Den er vild. Og den skal opleves."

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Bangsbo Brewing Company
Årets Danske Bryggeri 2023
Årets Danske Bryggeri
DØE Frederikshavn

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere