Nyheder

Nyhed

Brygshoppen har fået nye ejer

I forbindelse med overtagelsen Brygshoppen i Randers, vil Christian og Charlotte Fuglsang meget gerne invitere til åbningsfest fredag den 12. august fra kl. 12.


Del nyhed :

Brygshoppen.dk er en online ølbutik med fokus på kvalitetsøl fra Belgien, Holland og Danmark. Butikken som har eksisteret siden 2001 har mere end 350 øl og relaterede varer på hylderne og modtog tidligere i år prisen Dansk Ølmærke fra ølentusiasterne i Randers blandt andet for det tætte samarbejde med virtuelle smagninger under coronaen.

 

Brygshoppens tidligere ejer gennem knap 10 år, Henrik Klitte Andersen, har valgt at give oplukkeren videre til Christian og Charlotte Fuglsang, der den 1. juli har overtaget Brygshoppen og lagerlokalerne på Eriksvej 3, Randers SØ. Christian og Charlottes passion for specialøl startede i Århus på en lille ølbar tilbage i 00’erne. Charlotte drak dengang ikke øl og Christian fik indimellem en pils­ner.

 

Meget er sket siden. Ølsmag­ninger åbnede deres øjne for det store ølunivers, og interessen for øl er herefter kun vokset. Det har ført til ølrejser i Belgien og andre europæiske lande, besøg på øl­messer og medlemskab i Danske Ølentusiaster. Christian har de seneste år fulgt Brygshoppen tæt og sammen med Charlotte glæder han sig til at drive Brygshoppen videre.

 

I forbindelse med overtagelsen Brygshoppen i Randers, vil Christian og Charlotte Fuglsang meget gerne invitere nye og eksisterende kunder, leverandører, venner og familie til åbningsfest fredag den 12. august fra kl. 12.

 

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere