Nyheder

Nyhed

BLAS indstillet til Årets Danske Bryggeri 2024

Med innovative øl, 100 % økologisk produktion og gæstfrihed i smukke omgivelser har Lokalafdeling Vejle nomineret BLAS til prisen som Årets Danske Bryggeri 2024


Del nyhed :

Lokalafdeling Vejle har indstillet det forholdsvis nye mikrobryggeri BLAS til prisen som Årets Danske Bryggeri 2024. Bryggeriet, beliggende i naturskønne Randbøl lidt uden for Vejle, er blevet et populært valg blandt både lokale ølentusiaster og besøgende på grund af deres velsmagende og innovative øl, der alle er 100 % økologiske.

 

Lokalafdeling Vejles indstilling

BLAS er hurtigt blevet anerkendt for deres evne til at skabe øl, der imponerer selv dem, der normalt ikke er tiltrukket af bestemte øltyper. Lokalafdeling Vejle fremhæver især bryggeren Graham Henderson, der konstant udvikler nye spændende smagsvarianter og formår at give et lille twist til klassiske øltyper, som forvandler dem til noget særligt. Graham står bag hvert bryg med stor passion, hvilket afspejler sig i kvaliteten og smagen af BLAS’ øl.

 

En af de ting, der gør BLAS unikt, er deres fuldstændige dedikation til økologisk produktion. Hver eneste øl, der brygges hos BLAS, er 100 % økologisk, og det er en vigtig del af bryggeriets identitet. For ølentusiaster, der besøger Randbøl, er det en oplevelse i sig selv at smage de forskellige øl på fad direkte fra bryggeriet og få en snak med Graham Henderson, der altid er venlig og elsker at dele sin viden om ølbrygning.

 

Bryggeriets beliggenhed i Randbøl giver besøgende mulighed for at nyde den smukke terrasse og have, mens børnene kan hygge sig med trampolinen. Fra juli 2023 har BLAS også udvidet deres tilbud med “Beer, Bed & Breakfast,” hvor man kan overnatte i et af de to nyistandsatte værelser og få en unik oplevelse tæt på bryggeriet.

 

En oplevelse for ølentusiaster

Lokalafdeling Vejle fremhæver, at en smagning med BLAS er en oplevelse, der går ud over blot at smage på øl. Det er en mulighed for at dykke dybere ned i bryggeriets filosofier og lære mere om den proces, der ligger bag hver enkelt bryg. Graham Hendersons smagninger er derfor ikke kun en nydelse for ganen, men også en lærerig oplevelse for både nybegyndere og erfarne ølentusiaster.

 

Ølanbefaling

Når det kommer til specifikke ølanbefalinger, fremhæver Lokalafdeling Vejle især BLAS’ dobbeltbock som en af deres bedste øl. Denne fyldige og kraftige øl er en perfekt repræsentation af bryggeriets evne til at balancere tradition og innovation, samtidig med at de leverer øl af høj kvalitet. Dobbeltbocken er en øl, der virkelig skiller sig ud og viser, hvor dygtigt BLAS er til at eksperimentere og perfektionere deres øltyper.

 

Hvem bliver Årets Danske Bryggeri 2024?

Med Lokalafdeling Vejles indstilling er BLAS nu en af kandidaterne til titlen som Årets Danske Bryggeri 2024. Afstemningen finder sted blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november, og vinderen vil blive offentliggjort i december. Kun bryggerier, der er indstillet af en af foreningens 49 lokalafdelinger, kan vinde denne prestigefyldte pris.

LÆS OGSÅ:
LÆS OGSÅ:
Året Danske Bryggeri 2024
Årets Danske Bryggeri
BLAS
LKA Vejle

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere