Kommentar: Hvorfor stiger mit kontingent?

Nyhed

Aprilsnar: Danske Øl- og Snapseentusiaster er snart en realitet

DØE bliver til DØSE, en herlig effekt af sammenlægningen af Danske Ølentusiaster og Foreningen for Danske Snapseentusiaster.


Del nyhed :

Det har været længe undervejs og nu kan vi endelig løfte sløret for en banebrydende fusion med Foreningen for Danske Snapseentusiaster. En fusion, der ifølge Danske Ølentusiasters formand, Klaus Rehkopff, giver rigtig god mening, da man både øger medlemstallet, og antallet af smagsprøver man typisk får ved en smagning.

“Nyder man en snaps til, bliver alt dobbelt så godt,” udtaler formanden. 

 

Fusionen kommer efter en periode med stor påvirkning fra andre interesseorganisationer, hvor især Arnbitter- og Underberglobbyister har kæmpet for at vinde Danske Ølentusiasters gunst. At det lige blev snapseentusiasterne vores velsmagende forening fusionerer med, er dog ingen tilfældighed, afslører formanden:

 

“I Danmark er vi næsten lige så kendt for vores snaps og akvavit, som vi er for smørrebrød og hygge, og derfor er det naturligt, at vi nu også favner i hvert fald snaps og hygge. Smørrebrødet kan vi måske tilføje ved en senere lejlighed, når vi først har lært at udtale det noget lægnere Danske Øl- og Snapseentusiaster. Danske Øl-, Snaps-, og Smørrebrødsentusiaster er trods alt for stor en mundfuld for nu”.

 

Tidspunktet for offentliggørelsen er heller ikke tilfældig, da der her i påsken ofte skåles i både øl og snaps, og selvom de færreste begejstres over udsigten til højt snapse-skum, er det dog Danske Øl- og Snapseentusiasters håb at, alle løfter glassene til en dobbeltskål, mangt en gang, i løbet af påsken, for at fejre den gode nyhed.

 

Formand for Foreningen for Danske Snapseentusiaster A. V. Tage glæder sig til at blive en del af den kommende fusion:

 

“Det er store sager, når DØE og FDS går sammen og bliver til DØSE. Et vidunderligt ordspil på effekten af en god frokost med rigeligt øl og snaps.”

 

Udvidelse af det forbrugerpolitiske program

Det er også med forbrugerpolitik og indflydelse for øje, at Danske Ølentusiaster og Foreningen for Danske Snapseentusiaster går sammen. Danske Ølentusiaster har hidtil haft fast taletid ved Folketingets ØL Laug og får nu altså en direkte adgang til Snapstinget på Christiansborg.  

 

Kommende kampvalg om formandsposten

 

På trods af talrige møder mellem øl- og snapseentusiaster, er det endnu ikke lykkes at finde en ny formand for sammenslutningen, da møderne som regel ender i hat og briller. Forudsat kandidaterne formår at opstå fra seneste våde møde, vil der være ekstraordinær generalforsamling påskedag.

DØE
Snaps
Øl

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere