Nyheder

Nyhed

Fanø Bryghus indstilles for udvikling

Lokalafdeling Esbjerg indstiller Fanø Bryghus til Årets Danske Bryggeri 2023


Del nyhed :

"Fanø Bryghus har stor fokus på nyudvikling, bl.a. inden for fadlagring af øl. Der afholdes flere ugentlige ølsmagninger, hvor man kan komme ind fra gaden og købe adgang til smagningen. Nogle af disse smagninger foregår på tysk for at tilgodese de mange turister, som gæster Fanø om sommeren."

 

"Bryghuset har de sidste år været meget aktive i forhold til at være med på små festivaler rundt omkring i landet. Bl.a. deltog bryghuset med personale ved fem lokale 'Øllets Dag arrangementer'."

 

"På stedet er der altid mulighed for at købe/smage på øl fra de 17 haner, der er i baren. Det er også muligt at købe de fleste af bryggeriets øl på flaske. Om sommeren kan man sidde ude på den store terrasse og nyde øllet. Hvis man bliver sulten undervejs, har bryghuset en samarbejdsaftale med med det lokale 'VadeMad', hvis foodtruck har fast holdeplads på bryghusets grund. Her er der mulighed for at købe forskellige småretter, som serveres med 'rigtig' sevice."

 

"Fanø Bryghus afholdt for første gang med stor succes 'Fanø Strong Beer Festival' i starten af 2023, og festivalens gentagelse i marts 2024 kan allerede nu melde udsolgt."

 

"Bryghusets samarbejde med Fanø Krogaard udmønter sig i 'øl og mad'-arrangementer, hvor bryghuset præsenterer øl til Krogaardens mad. Ved Strong Beer Festivalen er det forskellige bryggerier, som præsenterer en øl til maden."

 

"Samarbejdet med flere bryggerier har resulteret i flere arrangementer i årets løb. Bl.a. er der afholdt Copenhagen Fannikerdag på Åben's bryggeri i København."

 

"Det går faktisk så godt for bryghuset, at det har været nødvendigt at ansætte en ny brygger, således at der nu er fire bryggere."

Lokalafdeling Esbjerg anbefaler

"En af de øl, som har sat Fanø Bryghus på landkortet, er deres Red Wedding, som efterhånden er blevet brygget i en del år. Der er nu kommet yderligere to udgaver af denne øl, - nemlig White Wedding og Black Wedding."

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Fanø Bryghus
Årets Danske Bryggeri 2023
Årets Danske Bryggeri
DØE Esbjerg

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere