Nyheder

Nyhed

Investorgruppe køber sig ind i Fur Bryghus

Fur Bryghus byder fire erfarne erhvervsfolk velkommen i ejerkredsen. Det sker efter tidligere eneejer Mildred Fog har besluttet at byde nye kompetente investorer indenfor.


Del nyhed :

Fur Bryghus byder fire erfarne erhvervsfolk velkommen i ejerkredsen. Det sker efter tidligere eneejer Mildred Fog har besluttet at byde nye kompetente investorer indenfor.

Fur Bryghus har siden åbningen d. 30 September 2004 udviklet sig fra at være et lille mikrobryggeri til at være en af Limfjordsøens største turist- og kulturinstitutioner samt opbygget et stærkt øl brand i det danske specialøls segment. Og i dag har en gruppe af fire erfarne erhvervsfolk købt sig ind i virksomheden.

 

– Det er ikke nogen hemmelighed, at min dåbsattest efterhånden siger, at det er tid for nye visioner og kræfter. Derfor glæder det mig, at jeg i dag kan byde en yderst kompetent investorgruppe velkommen i ejerkredsen. Det er vores fælles ambition, at Fur Bryghus fortsat skal være et lokalt fyrtårn, der skaber liv og aktivitet på Fur. Det har betydet meget for mig, at vi deler den ambition. Samtidig vil vi sammen udvikle øl brandet FUR så det kommer stærkere og bredere ud i markedet. Disse opgaver har jeg nu fundet de helt rigtige kompetencer til, udtaler Mildred Fog.

 

Investorgruppen kommer med et bredt kompetencefelt og består af:

 

  • Michael Ring, ny bestyrelsesformand i Fur Bryghus og ejerleder af Stelton i de sidste 18 år. Michael kommer med stærke kompetencer indenfor branding og mærkevareopbygning og har stor bestyrelseserfaring indenfor blivende forbrugsvare og FMCG.
  • Søren Holm Jensen, Adm. Direktør i CO-RO, en dansk baseret juice- og læskedrik virksomhed, samt bestyrelsesmedlem i handelsvirksomheden Uhrenholdt. Tidligere 16 år i Carlsberg, blandt andet som kommerciel direktør i Europa og adm. direktør i Malaysia og Hang Kong.Søren kommer med stærke kompetencer indenfor produktion, salg- og markedsføring af drikkevarer samt organisationsudvikling.
  • Mads Hylleholt Bøttger, Ejerleder af Dragsholm Slot og Brdr. Price Restauranterne samt Byens Hotel. Mads kommer med stærke kompetencer indenfor konceptudvikling, oplevelsesøkonomi, strategisk udvikling, branding og gastronomi.
  • Jacob Hjortshøj, Partner i et af landets største advokatfirmaer. Jacob har stor bestyrelseserfaring fra mange formandsposter. Herudover er han en af landets førende M&A advokater og har væsentlig erfaring med ventureinvestering samt opstart og udvikling af mindre virksomheder.

Den nye bestyrelsesformand i Fur Bryghus, Michael Ring udtaler i forbindelse med investeringen:

 

– Vi glæder os meget til samarbejdet med Mildred og de mange dygtige medarbejdere på Fur Bryghus. Kulturen og atmosfæren er helt specielt og noget vi vil værne meget om. Det er vores klare fælles ambition at udvikle FUR-brandet i craft beer segmentet og komplementerende produktkategorier med udgangspunkt i den helt specielle natur og de råvarer øen Fur kan bibringe. Fur Bryghus er ikke blot et bryggeri, men en kulturinstitution med mange koncerter og events og det er vores ambition at videreudvikle denne position. Vi kommer med en række forskellige kompetencer som med fælles bidrag vil videreudvikle selskabet i en positiv retning. Vi er ikke blot investorer, men aktive ejere og derfor har vi alle valgt at indtræde i Fur Bryghus bestyrelse.

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere