Nyheder

Nyhed

Redaktør til Danmarks eneste ølmagasin søges

Medlemsbladet ØLentusiasteN søger ny redaktør med start 1. januar 2023


Del nyhed :

Danske Ølentusiaster søger en redaktør til medlemsbladet ØLentusiasteN, der læses af foreningens over 7500 medlemmer. Bladet udkommer seks gange om året og har eksisteret næsten hele foreningens levetid. Du bliver derfor en central person i en af Danmarks største forbrugerorganisationer med 49 lokalafdelinger landet over.

 

Generelt for stillingen vil det være en fordel – men ikke et krav – med et kendskab til Danske Ølentusiaster og dens organisation. Det vigtigste er dog, at du er passioneret om at formidle øl-relateret indhold. Redaktøren refererer direkte til landsbestyrelsen med en fast kontaktperson.

 

Dine opgaver

  • Ansvar for bladet. Altså at finde, skrive/indhente historierne, samt layout.
  • Samarbejde med den kommunikationsansvarlige om indhold på tværs af hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og medlemsblad.
  • Samarbejde med den annonceansvarlige om annoncer til bladet.
  • Samarbejde med de øvrige ansatte. Vi har en lille medarbejderskare, og det er derfor vigtigt, at vi kan hjælpe hinanden.
  • Ansvar for at optimere udgifter til tryk, distribution osv.


Stillingen er fuldtid (37 timer om ugen). Arbejdstiden er fleksibel og stillingen er baseret på, at medarbejderen har arbejdsplads i eget hjem. Det forventes, at minimum to arbejdsdage om ugen er på Danske Ølentusiasters kontor i Køge. Løn efter kvalifikationer.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Klaus Rehkopff, landsformand, på kr@ale.dk eller Helene Withington, kommunikationsansvarlig, 2289 3400/hw@ale.dk.

 

Ansøgningsfrist: Søndag d. 13. november 2022. Samtaler afholdes i ugerne 46 og 47. Tiltrædelse d. 1. januar 2023. Send din ansøgning til job@ale.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Højt Skum
Danske Ølentusiaster
Brogade 7A
4600 Køge

jobopslag
Danske Ølentusiaster

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere