Nyheder

Nyhed

Kasper Brew Co. indstillet til Årets Danske Bryggeri 2024

Med en bred ølportefølje, samarbejdsprojekter og flytning til nye bryggerilokaler, er Kasper Brew Co. blevet nomineret af Lokalafdeling Slagelse til prisen som Årets Danske Bryggeri 2024


Del nyhed :

Lokalafdeling Slagelse har indstillet Kasper Brew Co. til prisen som Årets Danske Bryggeri 2024, og det er med god grund. Ifølge lokalafdelingen har bryggeriet formået at producere øl af høj kvalitet på tværs af forskellige øltyper, samtidig med at de har gennemført en flytning til nye bryggerilokaler – en præstation, som vidner om både ambition og dygtighed.

 

Lokalafdeling Slagelses indstilling

Slagelse-afdelingen fremhæver Kasper Brew Co. for deres alsidighed og evne til at levere øl i forskellige stilarter, alle med høj kvalitet som fællesnævner. Udover deres succesfulde produktion af IPA og DIPA har bryggeriet også udmærket sig ved at lancere en række andre øltyper, herunder Red Ale, Berliner Weisse, Farmhouse Ale og Pilsner. Det er netop denne evne til at mestre forskellige ølstilarter, som har imponeret lokalafdelingen.

 

Samtidig med lanceringen af disse spændende øltyper har Kasper Brew Co. også formået at flytte til nye bryggerilokaler, hvilket vidner om deres evne til at navigere i et krævende og dynamisk marked uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Samarbejde og udvikling

Kasper Brew Co. har i det forgangne år fokuseret på samarbejde med andre bryggerier og har skabt en række øl i fællesskab med deres kolleger i branchen. Dette samarbejdsfokus har resulteret i spændende øl, som både rummer gamle klassikere og helt nye øltyper, hvilket har tiltrukket stor opmærksomhed. Lokalafdeling Slagelse roser bryggeriet for deres mod til at eksperimentere og for deres evne til at forene tradition og innovation i deres ølproduktion.

 

Flytningen til nye bryggerilokaler har ikke bremset deres kreativitet – tværtimod har det givet Kasper Brew Co. endnu mere plads til at eksperimentere og udvikle nye øl, hvilket har bidraget til deres fortsatte vækst og popularitet.

 

Ølanbefaling

Når det kommer til anbefalinger, fremhæver Slagelse-afdelingen især Kasper Brew Co.’s serie Money, Glory og Power. Denne serie består af tre øl, der hver især repræsenterer forskellige ølstilarter, hvor bryggeriet har givet sig selv frie tøjler til at udfordre rammerne for, hvad øl kan være. Serien er blevet modtaget med stor begejstring, og de tre øl fremhæves som værende et markant højdepunkt i bryggeriets produktion. Serien viser tydeligt bryggeriets evne til at balancere kreativitet og håndværk på et højt niveau.

 

Hvem skal være Årets Danske Bryggeri 2024?

Med Lokalafdeling Slagelses indstilling er Kasper Brew Co. nu en af kandidaterne til titlen som Årets Danske Bryggeri 2024. Afstemningen finder sted blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november, og vinderen vil blive afsløret i december. Kun bryggerier indstillet af en af foreningens 49 lokalafdelinger er i opløbet til denne eftertragtede pris.

LÆS OGSÅ:
Årets Danske Bryggeri 2024
Lokalafdeling Slagelse
Kasper Brew Co.

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere