Nyheder

Nyhed

Københavns indstilling er Fresh As F*ck

Det er et bredt udvalg af godt brygget – og frisk – øl, der gør, at Lokalafdeling København indstiller Dry & Bitter til prisen som Årets Danske Bryggeri.


Del nyhed :

Der er mange fremragende danske bryggerier at vælge imellem, når Danske Ølentusiasters lokalafdelinger skal pege på hvem, der skal være Årets Danske Bryggeri. I Lokalafdeling København er man søgt nord på, til Gørløse, hvor Dry & Bitter holder til.

 

Lokalafdeling København skriver i deres nominering af Dry & Bitter til Årets Danske Bryggeri:

 

"Gennem mange år har de leveret et bredt udvalg af godt brygget øl med særlig vægt på IPA varianter. Sidstnævnte kører de særlig kampagne for at nyde frisk - 'Fresh as fuck'."

Lokalafdeling København anbefaler

Dry & Bitter brygger øl, der dækker hele spektret, men det især deres IPA'er, som kommer i et hav af udgaver, som de anbefaler jer at dykke ned i.

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Årets Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2023
Lokalafdeling København
Dry & Bitter

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere