Nyheder

Nyhed

Lørdag står i øllets tegn

Øllet Dag markeres rundt i landet lørdag d. 3. september


Del nyhed :

Danske Ølentusiaster inviterer for 19. gang danskerne ind i øllets verden på Øllets Dag. Mange lokalafdelinger og en række bryggerier markerer dagen med smagninger, åbent hus og meget mere.

 

”Det er glædeligt at se”, siger landsformand Klaus Rehkopff, der henviser til en fyldt kalender for de danske ølentusiaster. ”Vores lokalafdeling gør altid en stor indsats for at fremme øllet, og Øllets Dag er markeringen af vores fødselsdag og alt hvad der er sket i den danske ølverden de sidste 24 år."

 

Over halvdelen af foreningens lokalafdelinger markerer dagen, som kan ses i vores arrangementskalender på ale.dk. Og at mange bryggerier også har taget dagen til sig, betyder bare, at det denne dag vil være ekstra sjovt at være ølentusiast.

 

Øllets Dag blev i sin tid dannet som den årlige markering af foreningens jubilæum. Foreningen blev stiftet d. 5. september 1998, og fra 2003 har Øllets Dag været en årligt tilbagevendende begivenhed. Dagen ligger den første lørdag i september, hvor man vil kunne danske ølentusiaster i alle afskygninger tale, smage og fortælle om øl.

 

Så ser du en lokal ølentusiast, når du er på gaden lørdag d. 3. september, så gå endelig forbi og sig hej.

Se alle arrangementer

Øllet Dag-rabat

Spar 50 kroner ved at melde dig ind på Øllets Dag.

Normalpris for et års medlemskab for én person:
500 kr.

Kun på Øllets Dag:
450 kr.

Som medlem får du ØLentusiasteN tilsendt seks gange om året, adgang til lokale ølsmagniner, medlemsrabatter og meget andet.

KLIK FOR AT GÅ TIL INDMELDELSE

Øllets Dag

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere