Nyheder

Nyhed

Michael Knoth er ny formand for Dansk Brygmester Forening

Dansk Brygmester Forening igangsatte en modernisering af foreningen for to år siden og udpegningen af Michael Knoth som ny formand for foreningen er en del af den modernisering, skriver Dansk Brygmester Forening i en pressemeddelelse


Del nyhed :

Da Dansk Brygmester Forening den 21. marts afholdt generalforsamling, blev Michael Knoth valgt til posten som formand for foreningen. Han skal tilføre foreningen både erfaring og ekspertise og føre den modernisering videre, som bestyrelsen indledte for to år siden. Michael Knoth fungerede før generalforsamlingen som næstformand. Morten Ibsen er fratrædende formand.

 

I en pressemeddelelse skriver foreningen, at Michael Knoth har været i bryggeribranchen i mere end 20 år og har været ansvarlig for mange succesfulde bryggerilanceringer og er blandt de førende eksperter inden for ølbrygning i Danmark.

 

Michael Knoth

Michael Knoth er blandt andet kendt for at være grundlægger af Gourmetbryggeriet. Han har desuden været ansat ved Carlsberg en årrække, har været produktionschef hos Mikkeller og ølkonsulent igennem mange år. Han er i dag bryggerichef hos To Øl.

 

“Som ny formand for Dansk Brygmester Forening vil Michael Knoth spille en nøglerolle i at fremme faglig viden om øl i Danmark og samtidig støtte og udvikle Dansk Brygmester Forening. Han vil arbejde tæt sammen med de øvrige medlemmer af bestyrelsen og foreningen som helhed for at sikre, at medlemmerne løbende får opdateret deres faglige viden gennem bl.a. medlemsarrangementer og netværksmøder, så de kan blive inspireret og dygtiggjort til fortsat at skabe fantastiske øl til de danske forbrugere,” lyder det videre i meddelelsen.

Dansk Brygmester Forening

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere