Mikrobryggeriet BLAS indstillet af Vejle

Nyhed

Middelfart indstiller Gamborg Bryghus

"Gamborg Bryghus har et passioneret antrit og gør det fremragende som ambassadører i det gode øls tjeneste", mener lokalafdeling Middelfart


Del nyhed :

Årets Danske Bryggeri 2023 skal findes, og for Lokalafdeling Middelfart er de ikke i tvivl om, hvem der bør løbe med sejren:

 

"Siden den spæde start i 2021 med håndbrygning i kælderen har folkene bag Gamborg Bryghus taget deres passion for ølbrygning med på en imponerende rejse. Nu med 25+ forskellige øl i et bredt udvalg af forskellige øltyper lige fra Pilsner, Sour, Session IPA og til Imperial Stouts. Kendetegnet ved godt øl-håndværk og ikke mindst drikkevenlighed med en bred appel. De fås på 80+ salgssteder, både på hele Fyn og andre steder i landet, foruden private labels."

 

"Gamborg Bryghus har et passioneret antrit og gør det fremragende som ambassadører i det gode øls tjeneste, og de forekommer som sådan at være et rigtigt godt valg til Årets Bryggeri."

 

"De gør en stor indsats specielt her i lokalområdet for at åbne folks øjne for hvad godt øl kan. Det er gennem ølsmagninger og tilgængelighed på barer/restauranter. Men også mange steder i detailledet som f.eks. hos det lokale supermarked eller den lokale slagter eller fiskehandler, når der nu alligevel skal indkøbes gode sager."

 

"Gamborg Bryghus åbner meget snart i nye lokaler i byen, hvor de udover at brygge og have lager også får en stor bar til regelmæssigt at have åbent for at man kan få sig en god øl og måske en bid brød."

Lokalafdeling Middelfart anbefaler

1. ”Juicy River” NEIPA: Et ualmindeligt velkomponeret og balanceret bud på en NEIPA. Cremet og superlækker. Ja, og ganske vanedannende.

 

2. ”California Waves” IPA: Fin sprød west coast IPA, hvor Nelson Sauvin-humlen går op i en højere helhed i en fin afbalanceret kombination med Mosaic, Citra og Simcoe humlerne. Endnu en vanedannende kop øl fra Gamborg.

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen. 

Årets Danske Bryggeri 2023
Gamborg Bryghus
Årets Danske Bryggeri
DØE Middelfart

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere