Nyheder

Nyhed

Noget i glasset: ny tv-serie om øl

Henover sommeren byder Carsten Berthelsen og DK4 på øl og hyggelig samtale i nyt TV-program.


Del nyhed :

Thilde Gilling Andersen er kok, ølkellner og aspirant til titlen som Danmarks smørrebrødsdronning. Derudover er hun første gæst i den nye TV-serie 'Noget i glasset'.

 

Du kan se frem til seks spændende afsnit om øl, når Carsten Berthelsens nye serie ‘Noget i glasset’ toner frem på DK4 i løbet af sommeren. Første afsnit sendes 6. juni kl. 21.20.

 

Serien skydes i gang med et afsnit om øl og smørrebrød, og i den anledning får han besøg af ukronede smørrebrødsdronning Thilde ‘Tyremor’ Gilling Andersen, som udover at have godt styr på sine højtbelagte også er ølkellner. Der er derfor lagt op til en god snak om det at sætte øl og smørrebrød sammen, og blandt øllene, som kommer i glasset, vil der både være IPA, barley wine, gueuze med flere.

 

Craft Beer Valkyre besøger 'Noget i glasset'

Elise Bøhmert skriver om øl på de sociale medier under navnet Craft Beer Valkyrie. Hun vandt prisen som Årets Ølblogger i 2021.

 

De efterfølgende uger får Carsten Berthelsen besøg af ølbloggeren Elise Bøhmert, der kendes under navnet Craft Beer Valkyrie, Peder Zacho Hansen fra Ebeltoft Gaardbryggeri, Tore Jørgensen fra Herslev Bryghus, Henrik Kirkegaard fra Onepint og ikke mindst Danske Ølentusiaster ved Ølentusiastens Kasper Mundt-Nielsen.

 

Kasper Mundt-Nielsen besøger 'Noget i glasset'

Det blev blandt andet til en snak om moderne øl og tendenser, da Ølentusiastens redaktør, Kasper Mundt-Nielsen gæstede 'Noget i glasset'.

 

“Det var en fornøjelse at besøge Carsten Berthelsens ølkælder, hvor det blandt andet blev til en snak om Danske Ølentusiaster, Ølentusiasten samt øl og mad, mens vi også fik smagt på pilsnere, dobbelt IPA og en massiv, fadlagret stout,” siger redaktøren og fortsætter:

 

"Det er et spændende program DK4 og Carsten Berthelsen har stykket sammen, og jeg ser frem til at følge med i serien henover sommeren."

DK4
Danske Ølentusiaster

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere