Mikrobryggeriet BLAS indstillet af Vejle

Nyhed

Nu kan du stemme på Årets Danske Bryggeri 2023

34 lokalafdelinger har nomineret 23 bryggerier fra hele Danmark til Danske Ølentusiasters årlige jagt på det bedste bryggeri


Del nyhed :

Afstemningen til Danske Ølentusiasters prestigefyldte pris, Årets Danske Bryggeri 2023, er nu gået i gang, efter at lokalafdelinger fra hele landet har indstillet deres bud til prisen. Dette års liste over nominerede er imponerende og byder på en bred vifte af bryggerier fra hele Danmark.

 

Der er i alt 34 lokalafdelinger, som har indstillet 23 bryggerier. Fire bryggerier har modtaget mere end én indstilling – det er Bad Seed Brewing Company, Det Lille Bryggeri, Observatoriet og Stepping Stone Brewing Co.

 

Det Lille Bryggeri løb med titlen sidste år og også i 2020. De har i år fået tre nomineringer. Årets Danske Bryggeri 2021, Fanø Bryghus, og vinderen fra 2019, Åben, er også nomineret i år.

 

De to jyske bryggerier, Bad Seed Brewing Company og Observatoriet, har begge fået nomineringer fra fem lokalafdelinger, og de er derfor de to bryggerier med flest nomineringer.

 

Derudover er det bemærkelsesværdigt, at bryggerier som Det Lille Bryggeri, Ebeltoft Gårdbryggeri og Svendborgsund Bryghus har været på nomineringslisten i flere år, hvilket indikerer deres vedvarende popularitet blandt ølentusiasterne.

 

Der har været gang i debatten ude i lokalafdelingerne, da det kom til at skulle indstille deres foretrukne bryggerier til Årets Danske Bryggeri 2023. Nogle har valgt at afgøre deres indstilling ved deres årsmøde, eller også har man kunne stemme lokalt online på, hvilket bryggeri de ville nominere. Dette års liste indeholder et imponerende antal bryggerier, der spænder over hele landet, hvilket afspejler mangfoldigheden og kvaliteten af det danske bryggerimiljø.

 

Det er spændende at se, hvilket bryggeri der vil løbe af med titlen som Årets Danske Bryggeri 2023. Afstemningen er i gang, og med så mange fantastiske bryggerier i spil kan resultatet kun blive tæt og konkurrencepræget. Danske Ølentusiasters medlemmer har tydeligvis en passion for øl og støtter det danske bryggerimiljø med entusiasme.

 

Nu er det op til medlemmerne at afgøre, hvem der fortjener titlen som Årets Danske Bryggeri 2023. Vi ser frem til at se resultatet af afstemningen og fejre de dygtige bryggere og deres bidrag til den danske ølkultur.

 

Alle medlemmer kan stemme fra fredag d. 3. november kl. 12 til fredag d. 1. december 2023 kl. 11.59.

STEM HER

Sådan stemmer du

Du stemmer med dit medlemsnummer og dit mobilnummer. Det er derfor vigtigt, at du har registreret dit mobilnummer. Du kan tjekke dine oplysninger her

Stemmesedlen kommer frem, når den har genkendt dit medlemsnummer og mobilnummer.

Hvordan skal du vælge?

  • Fokus på produktudvikling
  • Fokus på valget af råvarer til ølproduktionen
  • Fokus på udbredelsen af kvalitetsøl
  • Fokus på bryggeriets kontakt med sine forbrugere
  • Fokus på bryggeriets bidrag til samfundet - det kunne for eksempel være miljøindsats eller indsats omkring svage grupper
LÆS OGSÅ:
Årets Danske Bryggeri 2023

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere