Forside

Nyhed

Ny brygmester på plads på Svaneke Bryghus

Den 1. oktober tiltræder Peter Schrøder som brygmester på Svaneke Bryghus


Del nyhed :

Fra Skanderborg Bryghus i Jylland går turen nu til Bornholm for brygmester Peter Schrøder, der dermed overtager pladsen som brygmester på Svaneke Bryghus, efter Jan Paul fratrådte tidligere på året.

 

"Jeg glæder mig rigtig meget til at starte hos Svaneke Bryghus. Det er virker som en attraktiv arbejdsplads og på mange måder ligger mit valg lige til højrebenet, da særligt Svanekes økologiske og bæredygtige profil bliver spændende at videreføre. Jeg betragter på mange måder Jan Paul som en af mine læremestre, og det er derfor også noget helt særligt at skulle løfte alt det, han har opbygget for Svaneke Bryghus," udtaler Peter Schrøder om sin nye stilling.

 

Steen Jespersen, adm. direktør hos Svaneke Bryghus, ser også frem til det nye samarbejde.

 

"På Svaneke Bryghus ser vi rigtig meget frem til det nye samarbejde. Peter skal sammen med resten af vores bryggerteam fortsætte og videreudvikle vores øl, som Jan Paul har skabt igennem sine 18 år på bryggeriet, og jeg er sikker på, at det også bliver sundt og fornyende at få nye øjne på vores øl."

 

Peter Schrøder har udover Skanderborg Bryghus også bryggerier som Thisted Bryghus, Vestfyen, Indslev og Flakhaven på CV'et. 

 

Svaneke Bryghus
Øl

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere