Nyheder

Nyhed

Ny mand i redaktørstolen

Danske Ølentusiaster har i den sidste tid været på jagt efter en ny redaktør til medlemsbladet ØLentusiasteN, og den rette mand til jobbet er nu fundet


Del nyhed :

Redaktørstolen har i de sidste par uger stået tom. Tidligere redaktør og medstifter af Danske Ølentusiaster Ole Madsen havde med virkning fra d. 1. november valgt at opsige sin stilling. Og foreningen har derfor siden været på jagt efter en ny profil, som kan indgå i den lille medarbejdergruppe.

 

Der er kommet mange kvalificerede ansøgninger og en håndfuld af dem har efterfølgende været til jobsamtaler, hvor det rette match blev fundet.

 

Det er derfor med stor glæde, at vi kan meddele, at Kasper Mundt-Nielsen er ansat som ØLentusiasteNs nye redaktør pr. d. 1. januar 2023. Kasper kommer fra en stilling som ansvarshavende redaktør på en række fødevaremagasiner, men hans store interesse har altid været øl, og han har i flere år haft bloggen Bare God Smag om blandt andet øl. Med bloggen vandt han Danish Beer Bloggers Awards som Årets Ølblogger 2020.

 

Kasper Mundt-Nielsen har i noget tid været en yderst aktiv tillidsvalgt i Danske Ølentusiaster, hvor han blandt andet sidder i landsbestyrelsen og i Dansk ølmærke- og Ølguide-udvalgene. Ved ansættelsesstart træder Kasper ud af landsbestyrelsen for i stedet at blive fuldtidsansat i Danske Ølentusiaster. Og han træder dermed i sporene på Ole Madsen, der havde samme vej til redaktørposten.

 

”Jeg kan forhåbentlig løfte den enorme arv, som magasinets redaktør har efterladt sig og samtidig sætte mit præg på Danske Ølentusiasters hæderkronede medlemsmagasin ØLentusiasteN,” siger den glade nye redaktør.

 

Kasper Mundt-Nielsen kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ansatte i sekretariatet og landsbestyrelsen. Og han kommer til at få brug for al den hjælp han kan få; første blad forventes nemlig allerede i trykken i starten af februar. Så har du en god historie, som egner sig godt til ØLentusiasteN, så send det på redaktoer@ale.dk, så det ligger klar til Kaspers første arbejdsdag.

DØE
Sekretariatet

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere