Forside

Nyhed

Nyt podcast fra Danske Ølentusiaster

En ny podcastserie – Smagen af Øl – oplyser de danske forbrugere om øllets glæder.


Del nyhed :

“Hej Carsten, I dag mødes vi til en pilsner.”

 

Sådan lyder de første ord i Danske Ølentusiasters nye podcast serie Smagen af Øl. Her byder de to værter, Carsten Berthelsen og redaktøren på Danske Ølentusiasters medlemsblad, Ølentusiasten, Kasper Mundt-Nielsen, lytterne på mundrette afsnit om det gode øl.

 

Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster arbejder for udbredelsen og kendskaben til godt øl, og netop det, er den røde tråd i Smagen af Øl. Her kommer lytterne helt tæt på de enkelte øltyper, formidlet på et niveau, hvor der er noget for enhver lytter.

 

“Det har alle dage været Danske Ølentusiasters formål at oplyse danskerne om det gode øl, og podcasten Smagen af Øl er en forlængelse af det formål,” siger Kasper Mundt-Nielsen og fortsætter:

“Derfor er vi også utroligt stolte over at få Carsten Berthelsen med om bord i podcasten. Berthelsen er efter min opfattelse landets bedste formidler af øl.”

 

Første afsnit er på gaden nu, og har fået titlen Smagen af pilsner.

 

Smagen af Øl forventes at udkomme 12 gange om året, og første afsnit kan man lytte til allerede nu på eksempelvis Spotify og Apple Podcast.

 

Med podcasten skydes et nyt vidensunivers på ale.dk i gang, og første øl, som kommer under kærlig behandling er altså pilsneren.

 

Læs mere her: Smagen af Øl

 

podcast
smagen af øl

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere