Smag på fremtiden: Ølfestival 2024 i København

Nyhed

Øl, Fest og Fællesskab til Ølfestival 2024

Oplev op mod 1000 ølvarianter, madoplevelser og ølkulturens festlige atmosfære ved Danske Ølentusiasters årlige folkefest


Del nyhed :

Sæt kryds i kalenderen den 24. og 25. maj 2024, hvor Danske Ølentusiaster afholder årets største ølbegivenhed, Ølfestival 2024. Billetsalget til Ølfestival 2024 er nu skudt i gang, og alt tegner til, at det bliver endnu en uforglemmelig oplevelse i Lokomotivværkstedet, København.

 

Hvad kan du forvente?

Med op mod 1000 forskellige øl bliver der rig mulighed for at smage og udforske et væld af spændende ølvarianter fra både ind- og udland. Men det stopper ikke her! Udover øl, der spænder fra de alkoholfri til de særdeles tunge, vil Ølfestival 2024 også byde på en lang række aktiviteter, der vil underholde og engagere alle besøgende.

 

For de sultne gæster vil der være en række madboder og food trucks, der serverer lækre retter, som passer perfekt til det kolde, skummende øl fra de mange udstillere. Det vil også være muligt at smage håndbrygget øl, når de dygtige håndbryggere er til stede for at dele deres passion, viden og naturligvis deres unikke øl med de besøgende.

 

De seneste år har det været populært blandt gæsterne at tage på ølruter, der er kurateret af Danske Ølentusiaster, og i 2024 vil udvalget af ølruter være større end nogensinde. Som publikum har du også mulighed for at involvere dig i Ølfestivalen med publikumskonkurrencer, håndbrygkonkurrencer og meget mere.

 

En unik atmosfære

Vi forventer en fantastisk stemning med musik, latter og samvær. Ølfestivalen er nemlig mere end bare en smagning – det er en fejring af ølkulturen og fællesskabet omkring den.
Køb billet allerede nu, og glæd dig til en glædelig weekend med højt skum!

Køb din billet her

 

Standpladser nu til salg!

For de interesserede i at præsentere deres øl, er der gode nyheder. Standpladserne til Ølfestival 2024 er nemlig også sat til salg. Ølfestival 2024 er en enestående mulighed for at komme tæt på de danske ølentusiaster, der kommer fra nær og fjern. 

Læs mere om salg af standpladser

Om Ølfestival 2024

24. - 25. maj 2024
Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A
2450 København SV

 

Om Danske Ølentusiaster

Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl. De arbejder for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper, de oplyser og skaber debat om øl, støtter og stimulerer håndbrygning og dansk bryggekunst, sikrer øl en respektfuld behandling samt varetager ølforbrugernes interesser.

 

Danske Ølentusiaster repræsenterer danske ølforbrugere i Forbrugerrådet, i Dansk Retursystems kontaktudvalg og i den europæiske ølforbrugerorganisation EBCU, og vi arbejder dermed politisk på både nationalt og internationalt plan for at sikre gode vilkår for ølforbrugere, -producenter, -importører og -forhandlere.

 

Gennem arrangementer som Ølfestivalen ønsker Danske Ølentusiaster at skabe en platform, hvor ølelskere kan mødes, udveksle erfaringer og fejre den fantastiske drik, vi alle elsker.

Ølfestival 2024
Ølfestival

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere