Nyheder

Nyhed

ØLentusiasteN nr. 128

Så er ØLentusiasteN nr. 128 med masser af spændende læsestof på vej ud til alle medlemmer i Danske Ølentusiaster.


Del nyhed :

På forsiden kan du se Ken Thøgersen fra Hjemmebryggeren, som ved siden af håndbryggerforretningen har etableret et bryggeri og bed & breakfast.

 

Under brygnyt kan du bl.a læse om Arne ØLforsker og Reckless Brewing, at Ørbæk opruster, Beer, bed & breakfast, store konkurrenceproblemer i USA  og at Bryggeriforeningens direktør går på pension og bliver udnævnt til æresmedlem af Danske Ølentusiaster.

 

Verdens næststørste virtuelle ølsmagning, Egholm Bryghus og ølsmagning med SchwesterBrau indeholder alle ølanmeldelser af vidt forskellige øl.

 

Så har Danske Ølentusiaster igen været at ude spise lækkert. Kasper Mundt-Nielsen fortæller om dejlig fransk Michelin-anbefalet menu og dansk øl.

 

Der også et alkoholfrit tema, hvor kodeordene er:  Møde med Blå Kors, Alkoholindhold må ikke være vildledende, 0,0% eller 0,5% og at Skovlyst starter 0,0 rejsen. 

 

I foreningsafsnittet er der masser af billeder fra Ølfestivalen i Lokomotivværkstedet. Mere ”alvorligt” er der et portræt af Bo L. Jensen som har været formand for European Beer Consumers’ Union siden 2018, en forklaring på hvorfor at kontingent er steget og en præsentation af de to nye medlemmer i  landsbestyrelsen.

 

Bøgerne ”Kål, kartofler og en kold kellerbier” og ”Craft Beer Design anbefales i afsnittet øllitteratur. 

 

Danmark rundt er stort denne gang. Blandt de mange historier, der kan fremhæves er, at det daglige øl drikkes på Facebook. Ølfestivalerne, MBCC 2022, Næstved Ølfestival og Middelfart Øldag. Der er nyt fra fra lokalafdingerne, Esbjerg har besøgt Fogh’s øl i Vejrup, Aalborg har smagt både billige og dyre øl, Sønderborg har nærstuderet gæren, Borgs Bryghus på besøg i Herning og ølmærkeaften på Hantwerk i Aarhus. Sidst men ikke mindst har der været øl- og debat-aften i Ringsted, DM i Blindsmagning og Beer Battle i Kolding.

 

Der er ikke mindre end 15 ”Overgæret & undergæret”, hvor der er langt over 30 mindre historier. Blandt de mere interessante overskrifter er:  SKAAL åbner i Finland, Nees Bryghus, The Old Man John Brewing Company, Mere hæder til Fanø Bryghus, Doing Zero, Kolding Gårdbryggeri officielt åbnet, Togvogne fra Skagen Bryghus, Både kellner og ølsommelier, Tour de France-øl, Øl i Folkeparken, Bad Seed Beerfest, Svendborg Ølfestival, Ølfestival i Aabenraa, Lillerød Juleølfestival og Svendborgsund Bryghus åbner på Svendborg Havn.

 

Kan du ikke vente på Postvæsenet, så kan du læse  ØLentusiasteN nr. 128 (kun for medlemmer).

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere