Mikrobryggeriet BLAS indstillet af Vejle

Nyhed

People Like Us indstillet for deres sociale profil

Lokalafdeling Amager indstiller People Like Us til Årets Danske Bryggeri 2023


Del nyhed :

"People Like Us har en knivskarp social profil, og en ganske inspirerende palette af dejlige øl. Det forgangne år har især to forløb været noget særligt, hvor bryggeri og Ølentusiaster har fået to og to til at blive fem. Dels var de værter ved en smagning af Amager afdelingens håndbryggergruppe, hvor vi havde en 'studiekreds' blandt tre forskellige varianter af en brown ale valgte, hvilken vi skulle gå videre med til DM i Håndbryg. En meget hyggelig aften i godt selskab og virkelig gode rammer i deres ellers aftenlukkede lokaler."

 

"Men størst er nok den håndsrækning og imødekommenhed, vi blev mødt med, da vores, for foreningen så vigtige, Øllets Dag pludselig blev vingeskudt på grund af nogle uopnåelige tilladelser fra myndighederne. Her sprang People Like Us til hurtig handling, og tilbød deres hjælp med at flytte arrangementet til nye rammer. Mere end 500 gæster havde stor glæde af det – og dagen blev virkelig en success til trods for et par måneders cyklen op ad bakke. Det virker derfor passende, at anbefale deres øl generelt, og Sisyphus' Indulgence helt specifk - det passer perfekt med det vi oplevede."

Lokalafdeling Amager anbefaler

"Sisyphus' Indulgence – en virkelig dejlig og balanceret dobbelt NEIPA med fuld smæk på temperamentet!"

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

People Like Us
Årets Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2023
DØE Amager

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere