Nyheder

Nyhed

Royal Unibrew køber canadisk mikrobryggeri

De store bryggerier bliver større og større, og Royal Unibrew har købt Amsterdam Brewery Co. Ltd for rundt regnet 250 mill. kroner.


Del nyhed :

Den 15. juli indgik Royal Uni­brew en aftale om at erhverve 100% af det Toronto-baserede selskab Amsterdam Brewery Co. Ltd. Det canadiske craft brewery Amsterdam Brewery Co. Ltd. blev grundlagt i 1986.

 

Administrerende direktør for Royal Unibrew, Lars Jensen, siger:

 

– Det opkøb, vi gør i dag, er meget vigtigt for Royal Unibrews fremtidige vækst i amerikaområdet. Vi tilføjer kapacitet i Canada, som også er tæt på vores amerikanske forretning, og over tid forventer vi at betjene det meste af Canada og delvist USA.

 

– Amsterdam Brewery Co. Ltd., vil reducere transportomkostningerne og vores CO2-fodaftryk. Oven i købet vil vi servicere markedet meget bedre og derved beskytte os mod udsolgt og overbelastning af transport, som er steget markant de sidste 18 måne­der. Yderligere vil vi frigøre kapacitet på vores nuværende faciliteter i Danmark, hvilket vil udskyde visse investeringsbehov, siger direktøren, der fortsætter:

 

– Vores eksportforretningsmodel i Amerika er vokset over de seneste år, men er i øjeblikket udfordret af høje fragtomkostninger og længere og mere uforudsigelige logistiske forsynings­kæder. Eksportforretnings­model­len har haft naturlige begrænsninger på både bredden og dybden af ​​den udbudte produktportefølje.

 

– Yderligere har Amsterdam Brewery Co. Ltd. en solid position i On-Trade i Toronto, både gennem to egne drevne Brew­pub-restauranter og gennem traditionelle On-Trade-forretninger, slutter Lars Jensen.

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere