Nyheder

Nyhed

Så ØLentusiasteN nr. 129 klar

Masser af lokale nyheder


Del nyhed :

Så er ØLentusiasteN nr. 129 færdigtrykt, og der dukker stadigvæk nye bryggerier op, læs om fra minkfarm til mikrobryg – Gaardbryg, SKØL Brygkompagni – Craft Beer, Bottleshop og Mikrobar, Ness Bryghus – Nanobryggeri på Mors, Aagaards Ølleri – Brygger videre på fundamentet Ølleriet Haandgjow og Stepping Stone Brewing Company – Tager hånd om flygtninge.

 

Læs også om da Pilsner Urquell besøgte Svaneke Bryghus, en undervandsbar i Sverige, Svinkløv Badehotel og en Østersbar i Glyngøre.

 

Der er også et tema om Dansk Retursystem, læs om Dansk (retur)kultur i over hundrede år og hvad laver Danske Ølentusiaster med Dansk Retursystem?

 

Der også lidt debat læs om slip øllet fri og hvor vil vi hen med foreningen?

 

Så er det lidt håndbryg blant andet om en håndbryggerdag i Frederikshavn og om håndbryggeren  fra Herfølge der vinder DM.

 

Og så sker der en masse i hele Danmark, læs om Herslev Under Åben Himmel, Musicon Vibes, Beer Walk i Hvidovre, Øl-kultur-tur med Københavns Metro, Atter sommertræf i Kolding, Fyn er fin, Fynsk besøg i To Øl City, Liseleje Ølfestival og Tour de Bière.

 

Og så er der alle de små historire, stikord følgende, Bryggeriforeningen har hældt penge i ungdomspartierne, Fra Hops And Haze til Too Old To Die Young, Kalvøens Bryggeri, Royal Unibrew køber canadisk bryggeri, Ugly Duck i Hotel Mayfair, Øl og følelser, Ølsmagning på fiskekutter, Humledriks Bed and Beer, Kvindernes plads i bryghusene, Højt Skum i studenterhuen og Ølfestival i Lokomotivværkstedet.

 

Kan du ikke vente på postvæsenet, kan allerede læse den her.

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere