Nyheder

Nyhed

Nyt socialt bryggeri lancerer deres første øl

På fredag den 17. juni lancerer Stepping Stone Brewing Co. deres første øl på People Like Us’ bar fra kl. 16 i København og kl. 17 på den engelske Pub You’ll Never Walk Alone i Kolding.


Del nyhed :

På fredag den 17. juni lancerer Stepping Stone Brewing Co. deres første øl på People Like Us’ bar fra kl. 16 i København og kl.17 på den engelske Pub You’ll Never Walk Alone i Kolding.

 

Stepping Stone er et nystartet kontraktbryggeri, hvor drivkraften er inddragelse af flygtninge. Bryggeriet ønsker at inddrage dem, som har mistet alt, og give dem muligheden for en ny start på livet. Gennem den daglige gang på bryggeriet, vil flygtninge få en adgangsbillet til det danske arbejdsmarked, samt erhvervserfaring, kulturindsigt, sprogkundskaber, og forhåbentlig også et fornyet formål med tilværelsen.

 

Stepping Stone er startet af Daniel True, Runee Stusgaard og Simon Grøndahl Lyngholm Jakobsen, der alle tre har uddannelser og erhvervserfaring fra det socialfaglige arbejdsområde, samt erfaring fra bryggeribranchen.

 

Deres øl, produkt, og label-design vil få et kulturelt islæt præget af flygtninge, i samarbejdet hos bryggeriet på Stepping Stone. Med afsæt i regioner og kulturer langt fra Danmark, og med inddragelse af de nytilkomne, ønsker de at brygge øl med ukonventionelle smage. Den første øl, der bliver udgivet på dåse, får f.eks. skabt kunsten dertil af Niaz Bayati. En kurdisk kunstner, der kom til Danmark som flygtning fra Irak.

 

Den første øl de frigiver kommer til at hedde First Step. Et navn der repræsenterer Stepping Stones eget første skridt ud i bryggeribranchen, og ligeså flygtningenes første skridt ind i en ny tilværelse.


Første øl er brygget på Caleidoskope Brewing Company på Amager. Der er tale om en smooth og hazy East Coast IPA, på 7,1%, brygget med en bred vifte af malte, samt hvede og havre og humlet med Mosaic, Citra og Sabro.

 

Læs mere om Stepping Stone Brewing Co. i ØLentusiasteN nr. 129

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere