Forside

Nyhed

Thisted Bryghus indstillet til Årets Danske Bryggeri 2024

Med fokus på bæredygtighed og kvalitetsforbedringer nominerer Lokalafdeling Thisted det traditionsrige Thisted Bryghus til prisen som Årets Danske Bryggeri 2024.


Del nyhed :

Thisted Bryghus, et af Danmarks mest traditionsrige bryggerier, er blevet indstillet til prisen som Årets Danske Bryggeri 2024 af Lokalafdeling Thisted. Bryggeriet har gennem årene formået at kombinere tradition med innovation, hvilket gør dem til en stærk kandidat til denne prestigefyldte pris.

 

Lokalafdeling Thisteds indstilling

Lokalafdeling Thisted fremhæver Thisted Bryghus for deres vedvarende arbejde med at forbedre brygprocessen og bryggeriets faciliteter, herunder brygværk og kælder. Disse konstante forbedringer sikrer, at bryggeriet fortsat kan brygge øl af høj kvalitet, samtidig med at de formår at udvikle nye øl, der matcher de skiftende behov på det danske marked. Lokalafdelingen anerkender bryggeriets evne til at holde sig relevant og samtidig levere på et højt niveau.

 

Thisted Bryghus har med deres mangeårige erfaring fortsat formået at forny sig selv, hvilket afspejler deres engagement i at skabe kvalitetsøl, der begejstrer både gamle og nye generationer af ølentusiaster. Lokalafdelingen bemærker, at bryggeriets evne til at balancere tradition og fornyelse er en af de primære årsager til, at de har indstillet dem til prisen.

 

Bæredygtig innovation

Thisted Bryghus har i det forgangne år gjort sig bemærket med deres grønne initiativer, der har fanget Thisted Lokalafdelings opmærksomhed. Bryggeriet har installeret et CO2-genindvindingsanlæg, som gør det muligt at genbruge hele 80 % af den CO2, der bruges til produktion af øl og sodavand. Dette er et vigtigt skridt i retning af mere bæredygtig produktion og reducerer bryggeriets klimaaftryk betydeligt.

 

Derudover har Thisted Bryghus også investeret i solceller, hvilket betyder, at 20 % af den strøm, der bruges i bryggeriet, nu kommer fra egen produktion. Lokalafdelingen fremhæver, at bryggeriet på den måde ikke blot leverer fremragende øl, men også går foran i den grønne omstilling og viser, hvordan bæredygtighed kan integreres i produktionen af kvalitetsøl.

 

Ølanbefaling

Når det kommer til anbefalinger, er Thisted Bryghus måske bedst kendt for deres ikoniske øl Limfjords Porter, som af mange anses for at være en af Danmarks bedste portere. Lokalafdeling Thisted fremhæver netop denne øl som et af bryggeriets absolutte højdepunkter. Limfjords Porter er en kraftig og kompleks øl, der er elsket af både ølentusiaster og almindelige forbrugere, og den repræsenterer bryggeriets evne til at skabe øl med dybde og karakter.

 

En anden øl, som lokalafdelingen nævner, er Porse Guld, en spændende og karakterfuld øl, der viser bryggeriets evne til at arbejde med lokale og unikke ingredienser. Porse Guld er et godt eksempel på Thisted Bryghus’ kreative tilgang til ølbrygning og deres evne til at skabe noget helt særligt.

 

Hvem bliver Årets Danske Bryggeri 2024?

Med Lokalafdeling Thisteds indstilling er Thisted Bryghus nu en af kandidaterne til at blive Årets Danske Bryggeri 2024. Afstemningen foregår blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november, og vinderen vil blive offentliggjort i december. Kun bryggerier, der er indstillet af en af foreningens 49 lokalafdelinger, har mulighed for at vinde denne ærefulde pris.

LÆS OGSÅ:
LÆS OGSÅ:
Årets Danske Bryggeri 2024
LKA Thisted
Thisted Bryghus

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere