Kolding elsker Stepping Stone Brewing co.

Nyhed

"Ungt bryggeri er Danmarks mest spændende"

Ifølge Lokalafdeling Aarhus er Hazy Bear Brewing Co. Danmarks mest spændende bryggeri lige nu, og derfor kvitterer lokalafdelingen med en indstilling til Årets Danske Bryggeri.


Del nyhed :

Det emmer af energi og innovation, når man besøger Hazy Bear. Det samme gør deres øl. Det mener Lokalafdeling Aarhus i hvertfald, som fremhæver netop de egenskaber i forbindelse med deres indstilling af Hazy Bear til prisen som Årets Danske Bryggeri 2023.

 

“Hazy Bear fremstår lige nu som et af Danmarks mest innovative bryggerier. Bryggernes enorme viden, som blandt andet er bygget på de nyeste amerikanske tendenser, finder vej til deres øl med sublim udførsel af både klassiske øltyper og nyere øltyper som India pale lager.”

 

“Som et godt bryggeri skal, mestrer de øltyper over en stor spændvidde, fra de lyse humlede til de kulsorte, tjærede pastry stouts.”

 

Men det er ikke bare øllet de mestrer, de mestrer også at skabe en festlig stemning omkring bryggeriet.

 

“Bryggernes energi og humør smitter af på deres glade, øldrikkende gæster, som inviteres til smagning, fredagsbar og lagersalg hver fredag eftermiddag på adressen i Højbjerg (forstad til Aarhus), og de som ikke kan komme forbi, har mulighed for at bestille øllet online.”

 

Lokalafdeling Aarhus anbefaler

Pels - west coast pils.

 

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen. 

Årets Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2023
DØE Aarhus
Hazy Bear

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere